kredietverzekering nieuws publicaties

Nieuws & Publicaties

Nieuws

De kredietwaardigheid van uw klanten checken?

13/01/2020

Een goede kredietwaardigheid geeft vertrouwen bij alle partijen waarmee u zaken doet zoals: leveranciers, afnemers, de bank en verzekeraars. Het geeft die partijen vertrouwen dat zakendoen met uw bedrijf gezonde business is.

meer lezen

Het aantal faillissementen in Frankrijk is minder hoog, maar het gaat over grotere bedrijven

13/12/2019

Hoewel het aantal bedrijven dat te maken krijgt met bedrijfsfaillissementen sinds het begin van het jaar is afgenomen, zijn hun kosten gestegen, zowel financieel als wat het aantal banen betreft. Na een moeilijk eerste kwartaal, gekenmerkt door de gevolgen van de "gele vesten", zal het aantal bedrijfsinsolventies sinds het begin van het jaar in Frankrijk voor het vierde opeenvolgende jaar dalen. Coface verwacht echter een licht herstel van het aantal faillissementen in 2020 (+0,9%), voornamelijk als gevolg van de verwachte vertraging in de bouwsector, die in 2019, in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, grotendeels te wijten was aan openbare werken.

meer lezen

Mondiale automotivesector heeft met verscherpte regulering een steil pad te gaan

10/12/2019

De automotivesector wordt getroffen door strikte regulering, in het bijzonder ten behoeve van het milieu. De sector maakt daardoor een neergang door en is gedwongen zichzelf opnieuw uit te vinden.

meer lezen

De nieuwe digitale interface van Coface voor brokers: Broker Portal

19/11/2019

Met de introductie van een nieuw portaal voor brokers biedt Coface zijn partners nieuw gemak bij de wereldwijde ontwikkeling van hun bedrijf.

meer lezen

Coface introduceert CRAFT, een nieuw voorspellingsinstrument voor de groei in de eurozone

21/10/2019

Wordt het een recessie of een lichte daling? Met CRAFT is het duidelijk hoe de vertraging in de belangrijkste economieën van de eurozone gaat uitvallen.

meer lezen
Alle nieuwsberichten