kredietverzekering nieuws publicaties

Nieuws & Publicaties

Nieuws

Betalingsenquête Duitsland 2023: op de weg terug naar de slechte oude tijd

12/09/2023

Hoewel het betalingsgedrag zelfs na deze verslechtering relatief goed blijft, zijn bedrijven erg pessimistisch over hun zakelijke vooruitzichten.
Lees meer in onze volledige nieuwsbericht.

meer lezen

Coface op landelijke radio met Qmusic

15/08/2023

Met de radiocommercial ‘GRATIS klantencheck’ wil Coface ondernemers stimuleren méér informatie in te winnen over hun potentiële klanten en andere zakelijke relaties. Doel is hen bewust te maken van het risico dat ze lopen, bijvoorbeeld wanneer ze eerst goederen of diensten leveren en afspreken pas later door de klant betaald te krijgen.

Lees meer

meer lezen

Faillissement van 2,59 miljard dollar van Yellow: Impact en insolventietrends onderzocht

14/08/2023

Yellow, het op twee na grootste vrachtwagenbedrijf in de VS, liet een aanzienlijke schuld van 2,59 miljard dollar achter en haalde in augustus de krantenkoppen door faillissement aan te vragen, waardoor 30.000 werknemers op straat kwamen te staan en het bedrijf aankondigde zijn activiteiten te zullen staken.

meer lezen

Coface bevestigt zeer goede start van het jaar met nettoresultaat eerste halfjaar van €128,8m

10/08/2023

Coface bevestigt zijn zeer goede start van het jaar met een nettoresultaat van €128,8 miljoen over het eerste halfjaar en een rendement op het eigen vermogen van 14,3% op jaarbasis.

meer lezen

Naar een meer voorspellend risicobeheer met Data Science

03/08/2023

Coface maakt gebruik van geavanceerde Data Science technologieën zoals Artificial Intelligence, Machine Learning en voorspellende analyses om beter te anticiperen op commerciële risico's ten behoeve van haar klanten.
Klik voor meer informatie.

meer lezen
Alle nieuwsberichten