kredietverzekering nieuws publicaties

Nieuws & Publicaties

Nieuws

Landenrisicobeoordeling Nederland blijft stabiel, gevaar op lagere beoordeling ligt op de loer

22/06/2022

De oorlog in Oekraïne, de extreme inflatiecijfers en de hernieuwde lockdowns in China hebben de wereld op zijn kop gezet. Kredietverzekeraar Coface heeft de risicobeoordeling van 19 landen neerwaarts bijgesteld. Slechts 2 landen zijn opgewaardeerd. Nederland ontspringt de dans en blijft stabiel.

meer lezen

Medium & long-term knock-on effects of the war in Europe on global sectors trends: will there be resilient sectors?

12/05/2022

In the short run, all sectors for which Coface publishes sector risk assessments in six regions worldwide will be impacted by the knock-on effects of Russia’s invasion of Ukraine. Which ones would be the most resilient sectors? Read our full study now!

meer lezen

Coface Country Risk Conference over geopolitieke risico's, stagflatie en energietransitie

05/05/2022

De Coface Country Risk Conference 'Managing Risk in a Changing World' is het jaarlijkse toonaangevende event op het gebied van risicobeheer. Dit jaar op 28 juni 2022 van 14:00 tot 17:30 uur in Fokker Terminal Den Haag.

meer lezen

1ste kwartaal 2022 Financiële resultaten: een sterke start van het jaar met een netto-inkomen van €66,2 miljoen

28/04/2022

Coface publiceert haar financiële resultaten voor het eerste kwartaal 2022: een sterke start van het jaar met een netto inkomen van 66,2 miljoen euro.

meer lezen

Economische gevolgen van het conflict Rusland-Oekraïne: Stagflatie in het vooruitzicht

07/03/2022

Het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft onrust gezaaid op de financiële markten en de onzekerheid over het herstel van de wereldeconomie drastisch vergroot. Sinds onze laatste publicatie is de wereld veranderd, als ook de risico's.

meer lezen
Alle nieuwsberichten