kredietverzekering nieuws publicaties

Nieuws & Publicaties

Nieuws

Duitse metaalindustrie: Negatieve vooruitzichten, maar verrassend positief betalingsgedrag

23/11/2023

Ondanks de uitdagingen die we in onze laatste publicatie beschrijven, is het betalingsgedrag in de metaalsector - contra-intuïtief - in de loop der jaren verbeterd volgens de resultaten van onze jaarlijkse Duitse betalingsenquêtes.

meer lezen

Egypte: geen verlichting voor de valutaschaarste

21/11/2023

Egyptische importeurs ondervinden steeds meer problemen bij het verkrijgen van vreemde valuta om hun buitenlandse leveranciers te betalen.
Lees ons nieuws voor meer informatie.

meer lezen

Frankrijk: langere en frequentere betalingsachterstanden, met kleine bedrijven in de vuurlinie

08/11/2023

De verslechtering van de betalingsgewoonten van bedrijven in Frankrijk wordt weerspiegeld in de insolventiecijfers, met een onbetwistbare stijging sinds het begin van het jaar die zelfs de niveaus van voor de crisis overtreft. Lees nu meer.

meer lezen

Raad voor samenwerking van de Golf: Een echte winnaar van de wereldwijde economische tegenwind?

27/10/2023

Na een vertraging in 2023, voornamelijk als gevolg van lagere energieproductie en -prijzen, zal 2024 naar verwachting een jaar van hogere economische groei worden voor de landen van de Samenwerkingsraad van de Golf (GCC), omdat de prijzen sinds de zomer stijgen, na enkele maanden van pessimisme over de wereldwijde vraag naar olie. Maar niet alle landen zijn gelijk...

meer lezen

COFACE SA: Moody's verhoogt Coface's belangrijkste werkmaatschappij naar A1 IFSR, stabiele vooruitzichten

28/09/2023

Het ratingbureau Moody's heeft op 28 september 2023 de financiële sterkte beoordeling (Insurance Financial Strength Rating - IFSR) voor Coface verhoogd van A2 naar A1. Het bureau heeft ook de vooruitzichten voor Coface gewijzigd van positief naar stabiel.

meer lezen
Alle nieuwsberichten