kredietverzekering-coface

Ons Aanbod

Een kredietverzekering helpt uw bedrijf groeien

Met elke onbetaalde factuur loopt u geld mis. Geld dat u had kunnen investeren in de groei van uw bedrijf. Een kredietverzekering van Coface helpt u die groeiplannen alsnog te realiseren.
 
Onbetaalde vorderingen kunnen een ernstige bedreiging vormen voor uw zakelijke activiteiten, groei en zelfs voortbestaan – 25% van alle faillissementen is direct of indirect het gevolg van onbetaalde vorderingen. Daarom bieden wij een compleet pakket aan kredietverzekeringen op maat, afgestemd op uw bedrijf en uw specifiekeituatie. Met een kredietverzekering van Coface kunt u makkelijk risico's identificeren en beheren.
 
Met onze gedetailleerde kennis van debiteuren en van lokale markten, ondernemersklimaat en regelgeving kunnen wij u op maat gemaakte adviezen en diensten aanbieden. Daarnaast kunnen wij snel actie ondernemen wanneer risico's of onbetaalde rekeningen realiteit worden, dankzij onze specialisten en partners ter plekke en de goede relatie met onze klanten.
 
Onze kredietverzekeringsoplossingen omvatten niet alleen informatievoorzieningen, persoonlijke adviezen en toegang tot onze uitgebreide databank van landen- en sectorenanalyses, maar ook wereldwijde incassodiensten.

Een kredietverzekering helpt uw bedrijf groeien

Country Risk Map

Country Risk Map

Naar de landenlijst

ALLE ECONOMISCHE PUBLICATIES