kredietverzekering-coface

Ons Aanbod

Een wereldteam, open en transparant. 4.100 collega's in 100 landen.

Het is ons doel om bedrijven – van MKB tot multinational, in iedere sector en waar dan ook ter wereld – te helpen groeien. Coface is dé partner als het gaat om resultaat- en klantgerichte oplossingen op het gebied van creditmanagement.
 
Onbetaalde vorderingen kunnen een ernstige bedreiging vormen voor uw zakelijke activiteiten, groei en zelfs voortbestaan – 25% van alle faillissementen is direct of indirect het gevolg van onbetaalde vorderingen. Daarom bieden wij een compleet pakket aan kredietverzekeringen op maat, afgestemd op uw bedrijf en uw specifieke situatie. Met een kredietverzekering van Coface kunt u makkelijk risico's identificeren en beheren.
 
Met onze gedetailleerde kennis van debiteuren en van lokale markten, ondernemersklimaat en regelgeving kunnen wij u op maat gemaakte adviezen en diensten aanbieden. Daarnaast kunnen wij snel actie ondernemen wanneer risico's of onbetaalde rekeningen realiteit worden, dankzij onze specialisten en partners ter plekke en de goede relatie met onze klanten.
 
Onze kredietverzekeringsoplossingen omvatten niet alleen informatievoorzieningen, persoonlijke adviezen en toegang tot onze uitgebreide databank van landen- en sectorenanalyses, maar ook wereldwijde incassodiensten.
 
Dit geeft u de gemoedsrust en de financiële armslag om u te richten op de groei van uw bedrijf.

Met een kredietverzekering van Coface kunt u makkelijk risico's identificeren en beheren.

Country Risk Map

Country Risk Map

Naar de landenlijst

ALLE ECONOMISCHE PUBLICATIES