kredietverzekering-coface

Debiteuren verzekeren

Goed debiteurenbeheer is van groot belang. Doordat facturen te laat of helemaal niet betaald worden, kan uw onderneming in liquiditeitsproblemen komen. Met een strak debiteurenbeheer zorgt u voor (een snellere) betaling van uw facturen. Hierdoor verbetert u uw cashflow waardoor u de groei van uw onderneming kunt blijven financieren. 
Onderzoek uw debiteurenrisico
Zorg dat u weet met wie u in zee gaat, wanneer u een nieuwe klant welkom heet. Met andere woorden: breng uw debiteurenrisico in kaart. Dit begint met het checken van de kredietwaardigheid van nieuwe klanten, waarmee u onderzoekt of klanten uw facturen kunnen betalen. De kredietwaardigheidscheck is een van de expertises van Coface.
 
 
GOED DEBITEURENBEHEER
Het inzicht in de kredietwaardigheid van een bedrijf helpt u om passende betalingsafspraken te maken met nieuwe klanten. Is uw klant minder kredietwaardig waardoor de kans groter is dat de factuur niet betaald wordt? Dan kunt u uw klant bijvoorbeeld vragen een deel van de factuur vooraf te betalen.
 
Bij een strak debiteurenbeheer hoort ook een goed incassobeleid. Wanneer betaling uitblijft, helpen de experts van Coface u om de vordering te incasseren. Deze (online) dienst is niet alleen voor klanten met een kredietverzekering van Coface, maar ook voor klanten die alleen gebruik maken van de incassodienst van Coface.
 
DEBITEUREN VERZEKEREN
Kies voor zekerheid. Dek altijd uw risico goed af, dat facturen niet worden betaald. Met de kredietverzekering van Coface beschermt u zich tegen omzetverlies. Kan een klant de rekeningen niet meer betalen, doordat ze in financiële moeilijkheden verkeren of zelfs failliet gaan? Dan betaalt Coface een schadevergoeding aan u uit.
 
Coface als kredietverzekeraar in Nederland biedt u hiermee alles-in-1; de kredietwaardigheidscheck, incassodiensten met wereldwijde dekking én een schadevergoeding in geval van wanbetaling. Onze kredietverzekering neemt veel zorgen bij u weg, waardoor u zich dus volledig kunt focussen op wat echt belangrijk is; uw klanten. 
 
 
 
 
Toch liever bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken? U kunt ons bereiken via 076-5737171 en marketing-netherlands@coface.com.
Naar boven