verzeker-mijn-debiteuren-risico

Ons doel

WAAROM WE ONS DOEL OPNIEUW HEBBEN GEFORMULEERD

Xavier DURAND, de CEO van Coface, vertelt op welke manier onze pay-off, FOR TRADE, iets zegt over de cultuur en het doel van Coface en onze relatie tot de handel.
 
 
Onze overtuiging:
Wij geloven dat ondernemen een kracht is, die bijdraagt aan een betere wereld. 
 
 
 
 

wie wij zijn

4.100

deskundigen die zich wereldwijd inzetten voor 50.000 bedrijven

Coface is een modern en flexibel bedrijf met het grootste internationale netwerk en een begrip in kredietverzekering en risicobeheer.

 

Coface heeft meer dan 70 jaar ervaring als leider in de sector, en een team van 4.100 deskundigen die zich inzetten voor 50.000 bedrijven. Het werk van de experts van Coface wordt daardoor diepgaand bepaald door ontwikkelingen in de wereldeconomie.

 

Het is onze ambitie om de meest flexibele, wereldwijd opererende partner voor kredietverzekeringen te worden.

 

WAAR WIJ VOOR STAAN

 
Coface ondersteunt haar klanten overal waar zij actief zijn. Wij bieden bescherming en helpen hen bij de kredietbeslissingen die zij moeten nemen om hun omzet op de binnenlandse en de exportmarkt te kunnen verhogen.
 
Onze passie voor handel delen wij met onze klanten en de samenwerking met onze klanten is erop gericht om succesvolle, groeiende en meer dynamische bedrijven op te bouwen. En door onze hulp om sterkere bedrijven op te bouwen, dragen we ook bij aan een goede werking van de economie.
 
Dat is ons doel.

Onze kernwaarden

Client Focus

Wij zijn toegewijd aan onze klanten. Klantgerichtheid is een kernwaarde die door alle medewerkers, ongeacht functie, in onze organisatie wordt gedeeld.

 

Wij zien onze klanten als partners. Wij kijken voortdurend naar de wereldeconomie om onze klanten te helpen bij het inschatten van potentiële risico’s en veelbelovende kansen voor hun onderneming.

Expertise

Dankzij onze expertise mogen wij ons met recht een speler van wereldklasse noemen.

 

Zeventig jaar ervaring met kredietverzekering en risicobeheer vormen de basis van Coface’s expertise.

 

Deze expertise wordt geleverd door een actieve groep mensen die een passie voor handel deelt: 4.100 experts die zich inzetten voor 50.000 bedrijven.

Collaboration

Samenwerking vormt de kern van onze organisatie. Nauwe samenwerking is een mentaliteit en een voorwaarde voor het succes van ons bedrijf.

 

Bij Coface gaat relationele intelligentie hand in hand met economische intelligentie. Dat is de manier waarop we kijken naar de relatie met onze klanten, zowel de interne als de externe.

 

Relaties die gebaseerd zijn op luisteren, delen en het opbouwen van vertrouwende partnerschappen waarderen we het meeste.

Courage & accountability

In ons vak draait het om overtuiging, waarbij moed en verantwoordelijkheid worden gevraagd.

 

Elke klant verkeert in een andere situatie en de toekomst blijft fundamenteel onzeker.

 

In een economische wereld die constant in beweging is, zijn onze experts het kompas waar onze klanten overal ter wereld op kunnen varen.

Naar boven