verzeker-mijn-debiteuren-risico

Onze medewerkers

De medewerkers van Coface zijn experts op het gebied van kredietverzekering en staan wereldwijd voor u klaar

Als medewerker van Coface behoor je tot een internationale groep en streef je samen met ons naar perfectie bij het verzekeren van handelstransacties. Je bent daarbij dus ook een onderdeel van de economie van een land. Omdat onze medewerkers over de hele wereld gevestigd zijn, zijn de experts van Coface erg thuis in de culturen van desbetreffende landen. Dit zorgt voor vertrouwen bij onze klanten.
Coface medewerkers wereldwijd

De vier beloftes van ons personeelsbeleid

Personeelsbeleid bij Coface

AANDACHT VOOR NIEUWE MEDEWERKERS

Bij Coface nemen alle nieuwe leidinggevenden in hun eerste jaar deel aan een trainingsprogramma. Tijdens deze training leren ze over onze bedrijfscultuur en bouwen een eigen netwerk op van interne contacten. Daarnaast leren ze het brede spectrum van producten en diensten van Coface uitermate goed kennen.

 

ONTWIKKELEN VAN TALENT

De eerste paar maanden na indiensttreding krijgt iedere nieuwe medewerker van Coface een scala aan opleidingen die worden gegeven door ervaren managers, gekwalificeerde adviseurs en lokale specialisten. Deze opleidingsprogramma's bieden nieuwe medewerkers de kans om de fijne kneepjes van het kredietverzekeringsvak te leren.

 

CARRIERE MAKEN

Ieder jaar evalueren wij de prestaties en mogelijkheden van onze medewerkers. Dit geeft hen een zo breed mogelijk beeld van hun eigen groeipotentie. Daarnaast bereiden wij medewerkers voor op meer verantwoordelijkheid binnen de Groep. Werknemers die promotie maken krijgen lokale ondersteuning in combinatie met gecentraliseerde loopbaanbegeleiding.

 

PRESTATIE BELONEN

Coface biedt een marktconforme beloning dienovereenkomstig de prestatie van de medewerker. 

gedragscode

Binnen Coface respecteren we, ongeacht onze activiteiten of functies, de strengste normen op het gebied van ethiek en professioneel gedrag. Onze Gedragscode is een leidraad voor de manier waarop wij ons bedrijf over de hele wereld ontwikkelen.

Naar boven