verzeker-mijn-debiteuren-risico

Over Coface

Coface For Trade

Coface For Trade
Samen zakendoen

Met meer dan 75 jaar ervaring en het grootste internationale netwerk is Coface een begrip geworden als het gaat over kredietverzekering, risicobeheer en de wereldeconomie.
 
Met de ambitie om de meest flexibele, wereldwijd opererende partner voor kredietverzekeringen te worden, werken de 4.450 experts van Coface in het hart van de wereldeconomie en steunen zo’n 50.000 klanten in 200 landen bij het opbouwen van succesvolle, groeiende en dynamische ondernemingen.
 
De dienstverlening en de oplossingen van de Groep beschermen bedrijven en helpen ze kredietbeslissingen te nemen om hun omzet op de binnenlandse en de exportmarkt te kunnen verhogen.

Bijdragen aan de ontwikkeling en groei van bedrijven

Verzeker uw omzet wereldwijd

Sinds haar oprichting heeft de Coface Groep bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van bedrijven wereldwijd, ongeacht de omvang, om zo het ondernemersvertrouwen te bevorderen.

Verzeker uw omzet wereldwijd

Verzeker mijn omzet wereldwijd

Onze Groep is erop gericht u te ondersteunen bij de groei en het succes van uw onderneming, waar ook ter wereld.
 
Onze ruim 350 risico-analisten nemen 10.000 kredietlimietbeslissingen per dag. Beslissingen ontvangt u gemiddeld binnen anderhalve dag. Wij adviseren, ondersteunen en bieden dekking aan 40.000 bedrijven die cliënt zijn bij ons.  

Uitgebreide informatie

Facturen incasseren

Dankzij de gedetailleerde en uitgebreide analyses van landen-, sector- en kredietrisico's, kan Coface u helpen uw risico's te beoordelen en u ertegen te beschermen. Op die manier zult u op het juiste moment de juiste beslissing kunnen nemen. 
 
Via onze website heeft u toegang tot onze landenbeoordelingen voor 160 landen en onze economische publicaties. In diverse landen houden wij ook Country Risk conferenties. Deze conferenties zijn toegankelijk voor iedereen, maar in het bijzonder voor onze cliënten.