kredietverzekering nieuws publicaties

Coface Country Risk Conference

Het Coface-congres over landenrisico's is het grootste evenement in Nederland over wereldwijd kredietrisicobeheer.

 
Country Risk Conference 2023
 

coface country risk conference 13 juni 2023

 
De huidige tijd kenmerkt zich door een ongekende geopolitieke en economische ontwikkelingen. Spanningen die regeringen proberen te beheersen en tal van complicaties voor bedrijven overal ter wereld.
 
Op 13 juni vertrekt Coface samen met u op een inspirerende reis langs de uitdagingen van alle turbulentie. We bespreken landen- en sectorrisico’s, crisisimpact, inflatie, supply chain en ontdekken waar kansen zitten. Reist u met ons mee?

exploring risks in an uncertain world

 
U doet deze middag van 13:30 tot 17:00 uur belangrijke kennis op om uw strategische koers te finetunen voor alle komende ontwikkelingen. Toonaangevende sprekers uit het bedrijfsleven, van universiteiten, onze Coface research en van de media praten u bij over actuele economische risico’s en uitdagingen.
 
Main topics
 • landen- en sectorrisico’s;
 • geopolitieke risico’s;
 • crisisimpact;
 • inflatie;
 • duurzaamheidstransitie;
 • arbeidsmarkt;
 • supply chain.

 

Economische expertise

De Coface Country Risk Conference is het jaarlijkse inspiratiepunt voor CEO’s, CFO’s, CRO's, Financial Directors, Commercial Directors, Credit managers en Treasurers.
 
Doe zeker uw voordeel met de expertise van alle sprekers tijdens de Country Risk Conference. Deze nieuwe inzichten helpen uw bedrijf (krediet-)risico’s te beheersen op binnenlandse- en internationale markten als onderdeel van uw dagelijkse handelsactiviteiten.
 
Kom samen met uw collega en beleef een impactvolle middag op een unieke locatie. Tijdens een afsluitende netwerkborrel met vakgenoten kunt u alle informatie laten dalen.
 
 

ready for take-ofF?

 
De hangar van de voormalige Anthony Fokker School voor luchtvaarttechniek is ons vertrekpunt voor een inspirerende reis langs de uitdagingen van deze turbulente economische tijden.
 
Wij heten u van harte welkom bij de Coface Country Risk Conference 'Managing Risk in a changing world' op 13 juni in de tot prachtige congreslocatie omgevormde Fokker Terminal op de Binckhorstlaan 249, Den Haag
 
Fokker Terminal
Meld u nu gratis aan.
 

meteen inchecken

 
 
 
 
 
 

Waarom u de Coface Country Risk Conference niet mag missen

 
 • Het grootste event over risicobeheer in Nederland!
 • Toonaangevende sprekers uit het bedrijfsleven, van universiteiten, Coface Research en van de media.
 • Ontmoet vakgenoten en laat u bijpraten over actuele economische risico’s en uitdagingen tijdens keynotes en rondetafeldebatten over de wereldeconomie, landen- en sectorrisico’s, geopolitieke risico’s, crisisimpact, inflatie, duurzaamheidstransitie, arbeidsmarkt en supply chain.
 • Voor alle CEO’s, CFO’s, CRO's, Financial Directors, Commercial Directors, Credit managers en Treasurers uit het bedrijfsleven. 
 • Gratis aanmelding voor u en uw vakcollega.
 
 

eerdere edities country risk conference

Naar boven