kredietverzekering-coface

Global Solutions voor multinationals

Wanneer u lokale service wilt voor uw vestigingen wereldwijd.

GlobaLiner

VOORDELEN VAN GLOBALINER

Optimaliseer uw wereldwijde kredietrisicobeheer met extra flexibiliteit 

 • Transparantie: transparante voorwaarden en duidelijke contracten maken een effectieve inzet van uw verzekeringsprogramma bij lokale gebruikers mogelijk,
 • Gemak: Coface heeft vooraf een groot aantal clausules vastgelegd, waardoor wij gemakkelijk een programma kunnen uitrollen en ontwikkelen dat perfect aan uw behoeften is aangepast,
 • Governance: uw GlobaLiner-programma is in overeenstemming met alle regelgeving die van toepassing is op uw dochterondernemingen en u hebt de volledige controle over de nodige lokale aanpassingen.
DE GLOBALINER KREDIETVERZEKERING IS VOOR U OP MAAT WANNEER:
 • Uw bedrijf een multinationale groep is met dochterondernemingen in verschillende landen,
 • U  een verzekerbare omzet heeft van minstens € 250 miljoen,
 • U uw balans wilt beschermen, de algemene consistentie en betrouwbaarheid van uw kredietrisicobeheersysteem wilt versterken, of gewoon uw prestaties wilt verbeteren (DSO, verhouding onbetaalde vorderingen, effectief financieringsniveau van uw handelsvorderingen).

 

GlobaLiner is momenteel beschikbaar in meer dan 60 landen.

WERELDWIJDE DIENSTEN OM UW ONDERNEMING TE BESCHERMEN

Coface was de eerste kredietverzekeraar die gestructureerde internationale programma's aanbood, door kantoren te openen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Wij hebben onze diensten aan grote mondiale ondernemingen regelmatig geactualiseerd, met name door de oprichting van Coface Global Solutions in 2012. In 2021 zet Coface een nieuwe stap voorwaarts met de lancering van GlobaLiner.
Internationale ondernemingen wensen vaak zoveel mogelijk dezelfde kredietverzekeringsvoorwaarden te krijgen voor elk van hun dochterondernemingen, ongeacht het land van uitgifte van het contract.

GlobaLiner stelt u en uw dochterondernemingen in staat om centraal te onderhandelen over de implementatie van een geharmoniseerde oplossing voor handelskredietverzekering over de hele wereld. 

GlobaLiner zorgt ervoor dat het krediet dat u aan uw klanten verleent effectief wordt beheerd:
Prevent bad debt - Collect unpaid invoices - Indemnify losses

Coface Global Solutions

WANNEER U LOKALE SERVICE WILT VOOR UW VESTIGINGEN WERELDWIJD

WANNEER U LOKALE SERVICE WILT VOOR UW VESTIGINGEN WERELDWIJD

Coface Global Solutions (CGS) is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van internationaal opererende ondernemingen. Wij maken gebruik van een gecentraliseerde en meerlanden benadering voor multinationale ondernemingen. Dit betekent dat u de beste oplossing krijgt en dat wij zorgen voor de lokale implementatie van uw kredietverzekeringsprogramma, met een heldere informatiestroom en volledige controle over uw lokale activiteiten.
 
Compliance wereldwijd
Met CGS kunt u uw creditmanagement ook voor filialen en dochterondernemingen optimaliseren. U verzekert en ontwikkelt uw internationale business en verbetert uw totale operationele activiteiten. De experts van Coface wereldwijd kennen de lokale wet- en regelgeving in de landen waar u vestigingen heeft. Wij zorgen dat uw transacties voldoen aan de wet en dat u geen onnodige risico’s loopt.
 
Wilt u meer weten over Coface Global Solutions?
Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met een van onze experts. Zij vertellen u graag meer over CGS en kunnen samen met u uw kredietverzekeringsprogramma op maat samenstellen.

Tools

COFANET ESSENTIALS: EEN ONLINE PLATFORM TEN DIENSTE VAN MULTINATIONALS

GOED OM WETEN

CofaNet biedt ook debiteurenrisicoanalyses (DRA), exporttools en gedetailleerd onderzoek.

Coface biedt multinationale ondernemingen CofaNet, een veilige online omgeving voor garantiebeheer die in 39 talen beschikbaar is. Met CofaNet kan elke klant zijn afnemers identificeren, het totale volume aan uitstaande gewaarborgde risico's zien, verliezen melden en de vrijwaring van onbetaalde facturen volgen - en dat alles in slechts enkele seconden.

COFAMOVE: ONZE MOBIELE APP

Coface biedt CofaNet-gebruikers CofaMove, een smartphone-app voor portefeuillebeheer en vragen onderweg.

 

CofaMove

 

CofaMove verbetert de reactiesnelheid en het monitoren van het risicobeheer, en kan ook worden gebruikt om verkoopteams realtime advies te geven over kredietvoorwaarden.

 

COFASERVE: ONZE WAARDE GELEVERD AAN UW IT-SYSTEEM

CofaServe is ons API-aanbod aan onze kredietverzekeringsklanten. CofaServe is bedoeld voor klanten die grote volumes afnemers beheren of die een realtime beslissingsondersteunend proces willen opzetten op basis van Coface-gegevens.

DASHBOARD: ONZE BUSINESS INTELLIGENCE TOOL OM UW WERELDWIJDE PROGRAMMA TE STUREN

Coface Dashboard ontwikkelt interactieve rapporten voor het faciliteren van:

 • Rapportage en prestatiebewaking,
 • Het ontwikkelen van analyses, van grote trends tot individuele veranderingen (op klantniveau),
 • Het samenvoegen van uw exposure op klanten die tot dezelfde groep behoren,
 • Het sturen van uw programma, met name door uw beslissingen te ondersteunen om de programmaonderdelen en de parameters voor risico-overdracht aan te passen,
 • Het beheren van het credit risk management van uw groep.

 

Naar boven