kredietverzekering-coface

Global Solutions voor multinationals

Wanneer u lokale service wilt voor uw vestigingen wereldwijd.

Coface Global Solutions (CGS) is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van internationaal opererende ondernemingen. Wij maken gebruik van een gecentraliseerde en meerlanden benadering voor multinationale ondernemingen. Dit betekent dat u de beste oplossing krijgt en dat wij zorgen voor de lokale implementatie van uw kredietverzekeringsprogramma, met een heldere informatiestroom en volledige controle over uw lokale activiteiten.  
 
Compliance wereldwijd
Met CGS kunt u uw creditmanagement ook voor filialen en dochterondernemingen optimaliseren. U verzekert en ontwikkelt uw internationale business en verbetert uw totale operationele activiteiten. De experts van Coface wereldwijd kennen de lokale wet- en regelgeving in de landen waar u vestigingen heeft. Wij zorgen dat uw transacties voldoen aan de wet en dat u geen onnodige risico’s loopt.
 
CGS Dashboard
Als klant van Coface Global Solutions kunt u uw complete kredietverzekeringsprogramma voor alle vestigingen, overal ter wereld, online beheren.
 
Wilt u meer weten over Coface Global Solutions? 
Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met een van onze experts. Zij vertellen u graag meer over CGS en kunnen samen met u uw kredietverzekeringsprogramma op maat samenstellen.
Naar boven