kredietverzekering-coface

Vertraging in betalingen veroorzaakt op termijn vaak liquiditeitsproblemen. In veel gevallen moeten bedrijven hun vorderingen dan helemaal afschrijven. Professioneel debiteurenbeheer versnelt de binnenkomende betalingen. Wat te doen, wanneer uw klant niet betaalt? Kies voor incasso via Coface.
 
Professioneel incasso - in Nederland en wereldwijd
Coface Nederland Services B.V. is een toonaangevende dienstverlener in het B2B segment. Onze incasso-experts ondersteunen u in het aanmaningsproces en nemen het gerechtelijk en buitengerechtelijke incassotraject van u over. Incasso is een nuttige aanvulling op de kredietverzekering. Incasso is daarom in veel van onze diensten geïntegreerd. U kunt als cliënt onze incassodienst ook voor niet-verzekerde vorderingen inschakelen.
 

incasso online

Met Incasso Online van Coface heeft u direct toegang tot onze incasso-experts over individuele incassodossiers, waar en wanneer u maar wilt. Deze online dienst is niet alleen voor klanten met een kredietverzekering van Coface, maar ook voor klanten die alleen gebruik maken van de incassodienst van Coface.
 
 
De Mogelijkheden van incasso online:
  • Overzicht van alle lopende incassodossiers naar jaar en status;
  • Indienen van nieuwe incasso-opdrachten;
  • Up- en Download van informatie en documenten behorende bij een incassodossier;
  • Gedetailleerde weergave van een dossier;
  • Weergave van alle wijzigingen in het dossier sinds laatste keer inloggen;
  • In meerdere talen beschikbaar.
 
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze Incasso online dienst. Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Bel of mail ons. Wij helpen u graag.
Incasso door Coface
Wereldwijd incassonetwerk
Bij een kredietverzekering nemen wij u het (buiten)gerechtelijk incasso uit handen; wereldwijd, via ons eigen netwerk. In geval van gerechtelijk incasso werken wij samen met ervaren en gespecialiseerde juristen en advocaten. Ook indien dit ingewikkelde juridische procedures in het buitenland betreft. Hoe eerder u het incasso overdraagt aan Coface, des te groter de kans dat u uw geld ontvangt. Ons advies: draag uw vordering na de tweede herinnering over aan onze incasso-afdeling.

Incasso

Internationale incasso