Start je carrière bij Coface!

Campagne Marketeer (Full-time)

Campagne Marketeer bij dé kredietverzekeraar van Nederland

Yes, weer een lead binnen! Jouw laatste marketingcampagne heeft precies de spijker op zijn kop geslagen. Dat is niet zo raar, want jij kent de B2B markt op je duimpje. Dankzij jouw affiniteit met de zakelijke dienstverlening en met marketing, weet je precies hoe je de doelgroep aanspreekt én aanzet tot actie. Wil jij los op creatieve leadgeneratie voor een wereldspeler op het gebied van kredietverzekeringen? Dan hebben wij dé baan voor jou.
 
Dit ga jij doen
Als Campagne Marketeer ontwikkel jij marketingcampagnes die zorgen voor leadgeneratie. Met jouw komst weten we zeker dat de agenda’s van onze Sales Managers tot het randje worden gevuld. Jij kunt nieuwe doelgroepen aanspreken en laat zo heel zakelijk Nederland kennismaken met Coface. Omdat jij weet waar onze potentiële klanten behoefte aan hebben, weet jij weet precies welke middelen nodig zijn om jouw doelen te behalen.
 
Op welke vragen en problemen ga je inspelen? Welke content is hiervoor nodig en hoe kunnen we waardevolle give-aways koppelen aan heldere CTA’s? Jij weet het antwoord. Je krijgt volop vrijheid om marketingcampagnes te bedenken, uit te werken en in gang te zetten. Daarvoor schakel je met de juiste collega’s en afdelingen en maak je slim gebruik van de expertise die binnen Coface aanwezig is. Is je campagne live? Dan volg je deze op de voet, analyseert en zorgt voor terugkoppeling met het salesteam en de accountmanagers.
 
We zijn er nog niet! Hier ga jij onder andere mee aan de slag:
* Dankzij jouw communicatie skills ben jij de persoon die zorgt voor een optimale samenwerking tussen marketing,
   sales en accountmanagement. Je zorgt voor updates, terugkoppeling en houdt de juiste stakeholders op de hoogte.
* In samenspraak met je marketingcollega’s zet jij de lijnen uit voor de verschillende social media en andere
   communicatiemiddelen die nodig zijn voor jouw campagnes.
 
Making trade happen
Coface is één van de drie grootste kredietverzekeraars in zowel Nederland als wereldwijd. Als internationale speler is het onze missie om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van onze 50.000 klanten wereldwijd. Dat doen we door handel te vergemakkelijken middels kredietverzekering, risicobeheer en onze ontwikkelde diensten zoals factoring, incasso, single risk-insurance, bonding en business information.
 
We zijn een hechte, internationale organisatie in het hart van de wereldeconomie en kunnen vertrouwen op de expertise van 4500 medewerkers in bijna 60 landen. In ons Nederlandse kantoorpand tegenover het NAC stadion vind je veel licht en open werkplekken. De drempels zijn laag en we luisteren naar elkaar. Heb jij een idee of zie jij mogelijkheden voor verbetering? We geven je de ruimte én het vertrouwen om dit verder uit te werken.
 
Jouw kansen:
* Een fulltime baan in een team van jonge, enthousiaste en betrokken professionals die er samen voor willen gaan.
* Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief én het vertrouwen om dit verder uit te werken. Snelheid & flexibiliteit zijn bij
   ons heilig!
* Een internationale werkomgeving waar je elke dag leert;  Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een
   pensioenregeling, 13e maand en 30 vakantiedagen o.b.v. 40 uur.
* De mogelijkheid om voor 50% thuis te werken;
* Ruimte om je verder te ontplooien met een jaarlijks opleidingsbudget;
* Borrels, events, bonenkoffie en gratis fruit op ons mooie kantoor.
 
Dit is jouw verhaal
Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting Marketing, Communicatie of Commerciële Economie. Vervolgens heb jij minimaal drie jaar gewerkt als leadgen of campagnespecialist of een soortgelijke functie. Je bent commercieel, creatief en gericht op resultaat. Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel houd jij overzicht en pak jij actief de lead binnen jouw projecten. Je zet graag een stapje extra om je KPI’s te halen. Je vindt het dan ook te gek dat jouw ideeën, ingevingen en uitwerking bijdragen aan het succes van Coface. Jij:
* gaat doelgericht te werk en hebt altijd de relevante KPI’s in je achterhoofd;
* weet jouw creativiteit in te zetten voor effectieve leadgeneratie campagnes;
* bent resultaatgericht en proactief;
* houdt van samenwerken en maakt slim gebruikt van de kennis en expertise van je collega’s binnen en buiten je
   afdeling.
* jezelf herkent in onze kernwaarden: Expertise, Client Focus, Collaboration en Courage & Accountability.
 
Zijn we een match?
Wil jij ons team komen versterken als Campagne Marketeer? Dan horen we graag van je! Stuur dan je motivatie met cv naar: jobs-netherlands@coface.com, wij nemen dan snel contact met je op. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Christel de Bie via jobs-netherlands@coface.com.
 
Bezoek in de tussentijd www.coface.nl en kom meer over Coface te weten.
 
This position is located in The Netherlands (Breda). Although the alternation between working in the office and working from home is fully implemented and normal, we do not prefer to work completely remotely.
Naar boven