Start je carrière bij Coface!

Bouwen aan de toekomst

ELKE DAG HOUDEN WIJ ONZE PRESTATIES TEGEN HET DAGLICHT EN PROBEREN WIJ ONSZELF OPNIEUW UIT TE VINDEN.

Wij waarderen initiatieven en frisse ideeën. 

 

Met een geschiedenis van 75 jaar is Coface trots op haar expertise en reputatie die in de loop der jaren zijn opgebouwd. Toch stellen we onze prestaties elke dag weer ter discussie en proberen we onszelf opnieuw uit te vinden.

  • Wij integreren nieuwe technologieën, (met name op het gebied van data science) en ontwikkelen geautomatiseerde processen. Zo proberen we onze activiteiten te vereenvoudigen en tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten.
  • We moedigen een nieuwe manier van werken aan, die meer flexibel en slagvaardig is en zich meer richt op samenwerken.
  • Omdat de wereld voortdurend in beweging, staan we open voor initiatieven en innovatieve ideeën, wat ze ook mogen zijn.

Wij waarderen nieuwsgierige geesten die buiten de gebaande paden denken en barrières willen doorbreken!

 
Innovatie komt op verschillende niveaus tot leven: in de manier waarop we werken, in het kantoorleven, en natuurlijk in de service die we onze klanten bieden.
 
In deze video leggen onze mensen uit hoe innovatie bij Coface ten goede komt aan onze klanten en hoe Coface vertrouwde op samenwerking en souplesse om te innoveren tijdens de COVID-19 lockdowns.
 
 
 
 
  

Wat onze mensen erover zeggen

Yacine works at Coface

 

 

Ik had de gelegenheid om een nieuw business intelligence-platform te lanceren in het kader van de automatisering van de gegevensanalyse, die het besluitvormingsproces vergemakkelijkt en versnelt. Dit is van cruciaal belang geweest in een snel veranderende omgeving.

 

Yacine D., Sales Operations Manager - Coface Frankrijk

Melissa works at Coface

 

De personeelsenquête "My Voice" gaf ons de kans om onze stem te laten horen. Wij hebben suggesties, ideeën en oplossingen voor problemen aangedragen en wij hebben ideeën uitgewisseld over nieuwe manieren om het werk te ervaren. Wij proberen niet alleen de huidige problemen op te lossen, maar ook te innoveren om te anticiperen op toekomstige behoeften en steeds met de tijd mee te gaan.

Er ontstonden nieuwe ideeën en oplossingen, waarvan er vele met succes werden uitgevoerd. We hadden het gevoel dat we onze omgeving verbeterden en aan onze toekomst bouwden.

 

 

Melissa P., Global Solutions Senior Risk Underwriter werkzaam in Italië

Naar boven