Start je carrière bij Coface!

Bedrijven helpen te groeien

Onze rol bestaat erin de wereld- en lokale handel te vergemakkelijken door oplossingen aan te reiken die de besluitvormers in het bedrijfsleven bij hun keuzes helpen en beschermen.

Making trade happen with Coface
  • Wij ondersteunen bedrijven bij het voorkomen van het risico op wanbetaling en als kredietverzekeraar bieden wij dekking,
  • Wij leveren informatie met een hoge toegevoegde waarde om de besluitvorming over commerciële zaken te onderbouwen, gekoppeld aan een sterke expertise in incasso,
  • Wij helpen onze klanten goed inzicht te krijgen in hun prospects, klanten en leveranciers door hun financiële gezondheid en betrouwbaarheid te beoordelen,
  • Wij voorspellen belangrijke economische trends en analyseren risico's in diverse markten en bedrijfstakken. 
 
Werken bij Coface betekent bijdragen aan het opbouwen, ontwikkelen en bevorderen van deze unieke micro- en macro-economische expertise. Daarnaast ondersteun jij dagelijks bedrijven bij hun besluitvorming en commerciële strategieën. 

Wat onze medewerkers zeggen

Rafael works at Coface

 

Een van onze klanten had een afnemer wiens kredietlimiet werd geweigerd, waardoor deze commerciële relatie in gevaar kwam. Dankzij de follow-up van Coface werd de kredietwaardigheid van de debiteur herzien (Debtor Risk Assessment), waardoor nieuwe bedragen konden worden goedgekeurd.

De verzekerde kon zo zijn relatie met zijn klant versterken en zijn onderneming een impuls geven dankzij betere betalingsvoorwaarden.

 

Rafael A., Coface Global Solutions Sales Manager - Coface Brazilië

oscar

 

Ons belangrijkste doel tijdens de COVID-19 pandemie was om heel dicht bij onze klanten te blijven. Onze teams zijn letterlijk van de ene dag op de andere op afstand gaan werken, en we hebben de contactmomenten voor onze klanten en partners uitgebreid met extra telefoongesprekken, webinars en schriftelijke communicatie. Het was voor hen zeer nuttig om ze door de onzekere omgeving te leiden, aangezien wij onze visie op de veranderende economische situatie en kredietrisico's met ze deelden én ook onze beslissingen zorgvuldig uitlegden.

 

Oscar Villalonga – CEO regio Noord-Amerika

Katrin works at coface

 

Iedereen heeft elke dag steeds minder tijd, terwijl de hoeveelheid informatie die we krijgen alsmaar toeneemt. We delen veel schriftelijke informatie met onze klanten, maar om ervoor te zorgen dat ze geen belangrijke informatie missen, is een video - of een digitaal evenement - erg handig. De klant kan er dan zeker van zijn dat wij alle relevante informatie met hem delen en hij kan direct antwoord krijgen op zijn vragen.

 

Katrin B., Data Process Marketing & Communications Manager - Coface Duitsland

Naar boven