Start je carrière bij Coface!

Making Trade Happen

Start je carrière bij Coface!

the happeners-with left blank
Coface is een team van 4.500 mensen met 78 nationaliteiten, verspreid over bijna 60 landen, die allemaal een bedrijfscultuur delen. Samen werken wij aan één doel: het bevorderen van de handel door onze 50.000 zakelijke klanten te helpen bij de verdere ontwikkeling van hun bedrijf.
Met 75 jaar ervaring is Coface een leider op de markt van kredietverzekering en risicobeheer.
Als hechte, internationale organisatie in het hart van de wereldeconomie biedt Coface een verrijkende werkervaring op verschillende niveaus: relationeel, professioneel en cultureel.
Elke dag maken onze teams handel mogelijk. Kom bij ons werken!

De vier pilaren van ons HR beleid

DE VIER PILAREN VAN ONS HR BELEID BEDRIJVEN HELPEN TE GROEIEN
Onze rol is de wereldwijde en lokale handel te bevorderen door oplossingen aan te bieden die ondernemers bijstaan en beschermen in hun keuzes.
Als kredietverzekeraar bieden wij ondersteuning en dekking bij het voorkomen van risico's op wanbetaling.
 
 
IN CONTACT MET DE WERELD
Bij Coface gedij je in een open, multiculturele omgeving en houd je altijd de vinger aan de pols van de wereldeconomie. Internationaal zijn is onze dagelijkse realiteit.
 
 
GROEIEN IN EEN INCLUSIEVE GEMEENSCHAP
Wij zijn een hechte organisatie waar iedereen telt: jouw bijdragen en impact worden gewaardeerd en snel opgemerkt.
Al onze collega's zijn gemakkelijk in de omgang, ongeacht hun plaats in de organisatie en we communiceren op een directe en ongedwongen manier.
Wij geloven in vriendelijkheid, eenvoud en inclusiviteit.
 
 
BOUWEN AAN DE TOEKOMST
Coface is trots op meer dan 75 jaar ervaring en bouwt verder op de expertise en reputatie die in de loop van haar geschiedenis zijn opgebouwd. Elke dag proberen wij onze prestaties en successen op de proef te stellen en onszelf opnieuw uit te vinden. 
Naar boven