Start je carrière bij Coface!

Onze uitdaging: jouw succes

pierre-bevierre
 
 
"At Coface, everyone benefits from personalised support, tailored to their profile and aspirations. Establishing and developing a lasting relationship of trust, encouraging integration and supporting professional development are our priorities and commitments."
 
Pierre Bevierre, Group HR Director
 
 
 
 

INTEGRATIe, een belangrijke fase

Wij hebben een speciaal programma voor nieuwkomers ontwikkeld, dat toegang biedt tot alle informatie die nodig is voor hun integratie.
 

voortdurende opleiding

 
Een digitaal opleidingsplatform biedt toegang tot een breed scala aan onderwerpen en bevordert het delen van informatie en ervaring tussen de medewerkers van de groep. Om persoonlijk talent voortdurend te ontwikkelen, combineren de Business Academies individuele digitale trainingsmodules, groepswebinars en directe ontmoetingen. Dankzij deze opleidingen kan iedereen, ongeacht zijn functie en dienstjaren, zich snel vertrouwd maken met de thema's en de expertise die onze core business vormen.
 

mENTORschap

Hoe maak je een succes van een vergadering waar veel op het spel staat? Hoe kun je je overtuigingskracht ontwikkelen en de impact van jouw communicatie vergroten? Welke richting moet jouw carrière uitgaan? Dankzij het mentoringprogramma kunnen toptalenten in speciale sessies profiteren van het advies van ervaren managers.
 

MOBILITeit

logo-move-&-grow
Bij Coface is er geen standaard carrièrepad en worden loopbanen niet van tevoren uitgestippeld. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te leren het aangaan van nieuwe uitdagingen is. Daarom moedigen wij interne mobiliteit sterk aan en zetten wij ons ervoor in om iedereen de kans te geven deel te nemen aan cross-functionele projecten die het kader van hun functie overstijgen.
 
 
 

INCLUSIviteit in het hart van onze bedrijfscultuur

 
Gezien ons profiel als multinationale onderneming op het menselijke vlak, maken diversiteit en inclusiviteit vanzelfsprekend deel uit van onze basisprincipes. Naast culturele diversiteit, die deel uitmaakt van ons DNA, hebben wij meerdere doelstellingen:
  • Wij hebben interne programma's opgezet om de gelijkheid van mannen en vrouwen te garanderen, zowel op het vlak van beloning als van verantwoordelijkheden.
  • Wij bevorderen de toegang tot werkgelegenheid voor mensen met een handicap.
  • En om alle vormen van discriminatie binnen het bedrijf te bestrijden, hebben we een netwerk van Diversity and Inclusion-ambassadeurs opgezet. We maken onze teams bewust van de kwesties die met deze waarden verband houden.
Naar boven