kredietverzekering-coface

Internationale incasso

Internationaal zakendoen vergt een goede kennis van de lokale wetgeving. Ditzelfde geldt bij een internationale incasso. Een internationaal incassotraject vergt namelijk een andere kennis dan een incassotraject in Nederland. Met Coface bent u verzekerd van een zorgeloze afhandeling van uw internationaal incassotraject.
 

iNTERNATIONAAL NETWERK VAN COFACE

 
Internationale incasso vormt een essentieel onderdeel van het risicobeheer voor uw bedrijf. Deze activiteit vereist een hoge mate aan juridische kennis en een wereldwijd netwerk aan werknemers. Coface bezit beide, hetzij binnenshuis, hetzij via het Coface partnerverband. U kunt een beroep doen op onze internationale incasso diensten voor zowel verzekerde als niet-verzekerde facturen.
 

BUITENLANDSE INCASSO REGELEN VIA COFACE

Per land kunnen we u verschillende lokale diensten aanbieden. Zo regelen we voor u de incassoprocedures en kunt u per land rekenen op aanvullende lokale expertises, zoals juridisch advies, advocatuur en gerechtsdeurwaarders. U krijgt bij Coface een aanspreekpunt voor de communicatie rondom uw buitenlandse incasso traject. Uw contactpersoon zal de communicatie regelen tussen u en de collega’s in het desbetreffende land. Coface is gevestigd in meer dan 100 landen. Hierdoor hebben we een groot netwerk aan internationale collega’s opgebouwd. Zij hebben kennis van de handelscultuur en de beste incassotechnieken in hun land. Daarnaast spreken ze dezelfde taal als de debiteur. Hierdoor kunnen wij voor u snel en efficiënt incasseren bij buitenlandse incasso trajecten. 
 
 

wereldwijd incasseren

Met de hulp van Coface kunt u wereldwijd incasseren. Voor een goede handelsrelatie en een succesvolle incasso van uw facturen is het essentieel om een uitvoerige kennis van de cultuur, de taal en wet- en regelgeving te hebben. In ieder land gelden namelijk andere wetten en regelgevingen. In ieder land gelden andere gerechtelijke incassoprocedures. Zelfs bij ons buurland België heerst er een andere handelscultuur en een andere wet- en regelgeving. Doordat Coface gevestigd is in meer dan 100 landen kunnen we u in vrijwel ieder land ondersteunen op het gebied van internationale incasso trajecten. 
Naar boven