kredietverzekering-coface

Kredietverzekering van Coface

U levert goederen of diensten op krediet, maar hoe bepaalt u welke kredietruimte uw klant krijgt en welke betalingscondities? Weet u welke klanten uw grootste risico vormen? En wat als één of meerdere klanten in moeilijkheden komen en uw rekeningen niet kunnen betalen?
 
Onbetaalde rekeningen kunnen een bedreiging vormen voor uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten en kunnen de groei van uw bedrijf belemmeren. Met een kredietverzekering van Coface beschermt u uw bedrijf tegen de schade die ontstaat als een klant niet betaalt.
 
Mocht het gebeuren dat een rekening onbetaald blijft, dan incasseren wij voor u het openstaande bedrag. En wanneer het incasso niet succesvol is of de klant failliet gaat, dan vergoeden wij de schade.
 
Of u nu een startende exporteur bent die kleinschalig wil beginnen of juist een multinational met vestigingen over de hele wereld, onze kredietverzekering is altijd afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze kredietverzekeringen en helpen u bij het samenstellen van de verzekering die bij u past.
Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Bel of mail ons. Wij helpen u graag.
Telefoon: 076 573 71 71
E-mail: info-netherlands@coface.com

Kies de kredietverzekering die bij uw bedrijf past

Coface Global Solutions | voor multinationals

TradeLiner | Voor alle bedrijven

Easyliner | voor het MKB