kredietverzekering-coface

Bedrijfsinformatie op basis van expertise en wereldwijde uniformiteit

Wist u dat 25% van de faillissementen het gevolg is van onbetaalde vorderingen? Bent u op dit moment op de hoogte van de financiële situatie van uw klant of toekomstige zakenrelatie(s)? Vertrouwen op uw intuïtie kan prettig zijn, maar mag het ook de basis vormen van uw financiële besluiten? Binnen onze visie is kredietinformatie cruciaal bij het nemen van de juiste beslissingen.
 
Vandaag de dag verandert uw handelsomgeving in een snel tempo en kunt u mede hierdoor behoefte hebben aan snelle toegang tot betrouwbare kredietinformatie. Een kredietrapport kan u hierbij ondersteunen. 
 
Coface Business Information helpt u bij de behoefte naar grondige kredietinformatie om zo de concurrentie een stap voor te zijn in een mondiale economie. Coface combineert meerdere officiële bronnen met onze eigen database en betalingservaringen om zo de meest relevante kredietinformatie te leveren. Kredietrapporten van Coface zijn wereldwijd beschikbaar tegen scherpe tarieven, een uniforme lay- out en voorzien van eigen kennis als een kredietverzekeraar. Hierdoor kunt u zorgvuldig een afweging maken waar u wel of juist niet een risico neemt.
 
Het voordeel van uitgebreide kredietinformatie van Coface is dat u zich kunt richten op het bouwen van zakenrelaties gebaseerd op feiten. Onze expert zijn dagelijks bezig met het: verzamelen, verwerken en analyseren van wereldwijde financiële data waarmee wij ook de bij Coface verzekerde klanten beschermen tegen het risico op niet- betaling.
 
Coface, wereldwijd veilig zaken doen.
Kennis is macht
Meer informatie over kredietrapporten?
Neem dan contact op met Coface Nederland via:
 
0765737171 of marketing-netherlands@coface.com
 
Verbeter uw creditmanagement met Coface als business partner.