Start je carrière bij Coface!

Kom werken bij Coface

Start je carriere bij Coface!

"Uw wensen zijn onze uitdaging." Dat beloven wij onze klanten. Houd jij van uitdagingen en wil jij je eigen carrière bepalen? Coface kan je dit bieden. Onze medewerkers zijn gemotiveerde en gedreven professionals met een servicegerichte instelling, die de kwaliteit van onze organisatie bepalen. Wij willen het beste uit onze mensen halen. Daarom hechten wij veel waarde aan de opleiding en begeleiding van onze medewerkers. Plezier en prestatie gaan hand in hand!
 
Onze organisatie kenmerkt zich door een informele werksfeer, waarbinnen een internationale werkomgeving de ontplooiïngsmogelijkheden van onze mensen centraal staan. Regelmatig zijn wij op zoek naar gedreven, gemotiveerde en enthousiaste collega's die het beste uit zichzelf en de organisatie willen halen. Kom jij werken bij Coface Nederland in Breda?
 
Bekijk onze vacatures in het menu of neem contact met ons op via 076 - 573 71 71 of mail ons. Vanzelfsprekend worden alle sollicitaties vertrouwelijk behandeld.

STAGE BIJ COFACE

erkend leerbedrijf

 

Via een stage ervaring opdoen en kennismaken met het brede speelveld van kredietverzekeringen, of een specifieke afstudeeropdracht uitvoeren? Ook voor jonge talenten heeft Coface plaats. Bovendien is Coface een erkend leerbedrijf. 

 

Heb je interesse in een stage bij Coface? Bekijk onze openstaande stagevacatures.

 

Kun je jouw match niet vinden? Mail ons dan je cv of neem contact met ons op via 076 - 573 71 71.

Naar boven