kredietverzekering-coface

TradeLiner voor alle bedrijven

Laat uw bedrijf groeien met een kredietverzekering

 
TradeLiner is een complete kredietverzekering die u gemakkelijk en snel inzage geeft in de financiële gezondheid van uw (toekomstige) afnemers. Daarnaast ontvangt u optimale service en bescherming in geval dat uw afnemer tóch onverhoopt niet betaalt. De TradeLiner kredietverzekering biedt u ondersteuning op maat, ongeacht de levensfase van uw bedrijf.
 
De voordelen van de TradeLiner kredietverzekering:
  • Een gezonde debiteurenportefeuille
    De financiële situatie van uw afnemers wordt continu gevolgd en geanalyseerd door de specialisten van Coface. Zodra de situatie wijzigt - positief of negatief - wordt u hier actief van op de hoogte gesteld. 
  • Incasso van onbetaalde facturen
    Dankzij het internationale netwerkt van Coface zijn wij in staat om vanuit 48 landen uw onbetaalde factuur te incasseren.
  • Schade-uitkering:
    Mocht uw onbetaalde factuur niet (volledig) te incasseren zijn, dan zal Coface u compenseren voor de schade die u lijdt als gevolg van deze onbetaalde factuur.
 

de kredietverzekering die zich proactief aanpast aan de ontwikkeling van uw bedrijf

 
Mocht u een onverwachte en dringende order uitvoeren en heeft u geen tijd om dekking voor uw afnemer aan te vragen? De TradeLiner kredietverzekering biedt mogelijkheden om met terugwerkende kracht dekking voor uw debiteuren vast te stellen. Bovendien kunt u kiezen om de schade-uitkering voor onbetaalde vorderingen sneller dan gebruikelijk te ontvangen wanneer dat op enig moment voor u bruikbaar of wenselijk is.
 
Daarnaast heeft u keuze uit een uitgebreide reeks opties en diensten om de dekking uit te breiden en de kredietverzekering samen te stellen zoals u die nodig heeft.
 
 
TL boot vrij
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naar boven