Start je carrière bij Coface!

Commercial Underwriter

Commercial Underwriter bij dé kredietverzekeraar van Nederland

MAKING TRADE HAPPEN
Samen werken aan één doel: handel vergemakkelijken door onze 50.000 zakelijke klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Coface is wereldwijd een leider in de markt voor kredietverzekering en risicobeheer. We hebben daarnaast diensten ontwikkeld, waaronder factoring, incasso, Single Risk-insurance, bonding en bedrijfsinformatie. Als een hechte, internationale organisatie (4500 medewerkers in bijna 60 landen) in het hart van de wereldeconomie, biedt Coface een verrijkende werkervaring op verschillende niveaus: relationeel, professioneel en cultureel. Elke dag zorgen onze teams ervoor dat handel mogelijk wordt. Join us!
 
Als Commercial Underwriter sta jij midden in de business van Coface. Vanuit jouw expertise ondersteun je de afdeling Commercie door te borgen dat de polisvoorwaarden aansluiten bij de behoefte van de klant. Dit doe je natuurlijk zónder de risico’s uit het oog te verliezen. Jij weet je dan ook als geen ander te bewegen tussen het spanningsveld van commercie (opbrengst) en underwriting (risico).
 
Samen met jouw team zorg je ervoor dat afwijkingen op de (standaard)polis, uitgaande voorstellen én contracten op tijd en volgens het juiste proces worden afgehandeld. Hiervoor werk je samen met je collega’s in Mainz en Parijs. Je monitort de polisvoorwaarden, geeft inzicht in de winstgevend van de portefeuille en stelt rapportages op. Je bent proactief en gericht op productontwikkeling en -verbetering. Dit alles met als doel om een directe bijdrage te leveren aan de winstgevendheid en groei van onze kredietverzekeringsportefeuille.
 
Vanuit een open en goed bereikbaar kantoor en vanuit huis werken iedere dag professionals samen om klanten te helpen. De klanten kiezen voor ons vanwege onze collega’s, hun kennis en manier van samenwerken. De aandacht voor diversiteit en jezelf kunnen zijn heeft ons gebracht waar we nu staan; een hele sterke positie om verder te innoveren en te groeien. Coface staat open voor jou, voor nieuwe ideeën en om jou kansen te geven hierin mee te groeien en te genieten.
 
 

Wat kun jij verwachten?

 • De mogelijkheid om jezelf op de kaart te zetten binnen de internationale markt van business en marktinformatie- en- analyse en credit management;
 • Een internationale werkomgeving waar je elke dag leert; 
 • Een kwalitatief hoogwaardig team waar je veel van mag verwachten, maar dat ook veel van jou verwacht; 
 • Een prettige en professionele samenwerking binnen jouw team en de commerciële collega’s; 
 • Een organisatiecultuur waarin de kernwaardes centraal staan; Klantfocus, Expertise, Samenwerking, Moed en Verantwoordelijkheid; 
 • Ruimte om je verder te ontplooien middels Coface College; 
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, inclusief een 13e maand, pensioenregeling en sportvergoeding.
 

Wat wordt er van je verwacht?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in bedrijfseconomische of recht is een pre;
 • Relevante werkervaring; 
 • Financieel en analytisch inzicht, interesse in de (mondiale) economie; 
 • Je hebt affiniteit met recht (wet- en regelgeving);
 • Communicatief sterke vaardigheden;
 • Flexibiliteit; je dag verloopt iedere dag anders; 
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
 • Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
 
Interesse? Fantastisch!
Stuur dan snel je motivatie met cv naar: jobs-netherlands@coface.com, wij nemen dan snel contact met je op. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Alex Volleman via jobs-netherlands@coface.com.
 
Coface is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit en inclusie op de werkplek. Meer weten? Bezoek www.coface.nl en kom meer over Coface te weten, of kijk op ons Instagram profiel om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7125043756927488001
Naar boven