kredietverzekering nieuws publicaties
03/09/2019
Bedrijfspublicaties

Coface: A world of trade

Coface: A world of trade

Wij geloven dat handel de drijvende kracht is achter waarde creatie en stabiliteit op wereldwijde schaal, maar het is een risicovolle en complexe wereld daarbuiten. Daarom is het onze taak om u te helpen de juiste beslissingen te nemen, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien zonder verstoringen.

 

Omdat elke markt uniek is, zijn er twee essentiële dimensies in hoe we werken: expertise en behendigheid. Onze medewerkers staan klaar, bereid en in staat om te helpen in meer dan 100 landen waar Coface u kan ondersteunen.

wendbaarheid is een belangrijke factor in de relatie met onze klanten

Xavier DURAND

en ons driejarig strategische plan, Fit to Win dat in 2019 wordt afgesloten, heeft het mogelijk gemaakt om ons uitgebreid om te vormen tot de meest flexibele kredietverzekeringspartner in de sector. Omdat we geloven dat handel welvaart en stabiliteit creëert, helpen we bedrijven te groeien en helpen we op hun beurt onze wereld te verbeteren. Ons doel vloeit voort uit onze kernwaarden: klantgerichtheid, expertise, samenwerking, moed en verantwoordelijkheid. De moed van onze overtuigingen helpt ons bij het nemen van 10.000 risicobeslissingen per dag in een voortdurend veranderende omgeving.

XAVIER DURAND
CHIEF EXECUTIVE OFFICER OF COFACE

Deze publicatie downloaden : Coface: A world of trade (3,75 MB)
Naar boven