verzeker-mijn-debiteuren-risico

Analist

Heb jij een economische achtergrond en wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van kredietverzekeringen? Ben jij kritisch, communicatief vaardig én heb jij een gezonde dosis humor? Dan willen wij jou als collega!
 

WAT GA JE DOEN?

Als Analist bij ons Enhanced Information Center (EIC) ben jij dé schakel tussen onze klanten en hun debiteuren. Je schat de risico’s in op de debiteurenportefeuille van onze klanten. Je analyseert jaarverslagen van debiteuren om een juiste inschatting te maken van het risico. Heb je meer informatie nodig? Dan neem je contact op met de debiteur om het plaatje compleet te krijgen. “Nee” komt niet voor in jouw woordenboek; het lukt jou élke keer weer om alle info te verkrijgen. Dit doe je gestructureerd, met enthousiasme en een duidelijk doel: als eerste weten wat er speelt bij de debiteur. Ook ondersteun je – waar nodig – de senior analisten.
 
Je bent onderdeel van dé kennisafdeling van Coface als het om debiteurenrisico’s gaat. Informatie is de basis van alle beslissingen en daarmee heeft EIC een belangrijke plek binnen Coface. Samen met je collega analisten en senior analisten weet jij het allerlaatste nieuws nog voordat het bekend is gemaakt. Door hierop te anticiperen en te acteren, én door samen te werken met andere afdelingen help jij onze klanten en draag jij bij aan de groei van Coface.
 

Jouw profiel

Je bent kritisch, stelt vragen en bent communicatief zeer vaardig. Je werkt zelfstandig, vanuit een structuur, en je bent niet bang om de ‘status quo’ uit te dagen. Je bent gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen en denkt in kansen en mogelijkheden. Je hebt een bovenmatige interesse in het verdienmodel van een bedrijf en kunt onderbouwen waarom Action groeit en Intertoys niet.
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend and you are perfectly capable to interact in the English language… Ook herken jij je in onze kernwaarden, client focus, collaboration, expertise en courage and accountability.
 
Verder kun je de volgende eisen afvinken:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Economische achtergrond en/of opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar, parttime is bespreekbaar.
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

In ieder geval:
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen in een internationale organisatie in het hart van de financiële dienstverlening en economie;
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in een internationale organisatie.

 

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN? DAT SNAPPEN WIJ.
Coface heeft de ambitie om haar positie in Nederland verder te versterken. Voel jij je aangetrokken tot deze uitdagende omgeving en denk jij dat je het in je hebt om succesvol te zijn in deze functie? Laat het ons weten en stuur jouw CV met korte motivatie naar:  jobs-netherlands@coface.com.
Voor vragen kun je contact opnemen met onze HR Officer via 076 5305325.
Naar boven
  • Nederlands