kredietverzekering-coface

Mijn onbetaalde facturen incasseren

Vertraging in betalingen veroorzaakt op termijn vaak liquiditeitsproblemen. In veel gevallen moeten bedrijven hun vorderingen dan helemaal afschrijven. Professioneel debiteurenbeheer versnelt de binnenkomende betalingen. Wat te doen, wanneer uw klant niet betaalt? Kies voor incasso via Coface.
 
Professioneel incasso - in Nederland en wereldwijd
Coface Nederland Services B.V. is een toonaangevende dienstverlener in het B2B segment. Onze incasso-experts ondersteunen u in het aanmaningsproces en nemen het gerechtelijk en buitengerechtelijke incassotraject van u over. Incasso is een nuttige aanvulling op de kredietverzekering. Incasso is daarom in veel van onze diensten geïntegreerd. U kunt als cliënt onze incassodienst ook voor niet-verzekerde vorderingen inschakelen.
Incasso door Coface
Wereldwijd incassonetwerk
Bij een kredietverzekering nemen wij u het (buiten)gerechtelijk incasso uit handen; wereldwijd, via ons eigen netwerk. In geval van gerechtelijk incasso werken wij samen met ervaren en gespecialiseerde juristen en advocaten. Ook indien dit ingewikkelde juridische procedures in het buitenland betreft. Hoe eerder u het incasso overdraagt aan Coface, des te groter de kans dat u uw geld ontvangt.
Ons advies: draag uw vordering na de tweede herinnering over aan onze incasso-afdeling.

Incasso

Coface Debt Collection