kredietverzekering nieuws publicaties
11/09/2014
Product nieuws

Lancering van de CofaMove app: Cofanet gaat mobiel

Lancering van de CofaMove app: CofaNet gaat mobiel

Vanaf vandaag biedt Coface haar cliënten een mobiele credit management App aan, waarmee ze overal snel en veilig toegang krijgen tot de belangrijkste functies van CofaNet, het online platform voor het beheer van kredietverzekeringscontracten. Deze applicatie kan worden gedownload vanuit de Apple App Store en de Google Play Store.

Deze innovatie in kredietverzekeringsland, met de naam CofaMove, helpt cliënten op weg bij het raadplegen van bedrijfsinformatie en het aanvragen van verzekeringsdekking bij Coface. Met deze app altijd binnen handbereik kunnen credit managers korter op de bal spelen bij het nemen van beslissingen over hun debiteurenrisico’s en kunnen ze commerciële medewerkers die onderweg zijn nauwkeurig aansturen tijdens hun onderhandelingen met klanten en prospects. Ook voor het commerciële team betekent dit dus een belangrijke verbetering van de efficiëntie.

De functies van CofaMove omvatten momenteel het zoeken van bedrijven, het raadplegen van verzekeringsdekking en het aanvragen van verzekeringsproducten. Tegen het einde van dit jaar zullen de functies verder worden uitgebreid. De app is meertalig en wordt gratis ter beschikking gesteld  aan de circa 40.000 gebruikers van CofaNet.

“De lancering van CofaMove is een nieuwe stap op de weg van innovatie voor onze cliënten en prospects die Coface in 2012 met TopLiner en recentelijk met EasyLiner en CofaServe is ingeslagen. Wij luisteren naar de behoeften van onze cliënten. Deze nieuwe toepassing beantwoordt aan een technologische behoefte en biedt perspectief op een responsiever risicobeheer voor onderweg. Dankzij ons geïntegreerde technische netwerk kunnen onze internationale cliënten deze nieuwe app wereldwijd gebruiken vanaf dag één.”, zegt Patrice Luscan, directeur Marketing en Strategie van de Groep.

Stores en App logo

 

Dit persbericht downloaden : Lancering van de CofaMove app: Cofanet gaat mobiel (196,02 kB)

Contact


Heeft u vragen?

Neem dan contact op met
Marketing & Communicatie Coface NL via:
marketing-netherlands@coface.com

Naar boven