kredietverzekering nieuws publicaties
15/08/2023
Corporate Nieuws

Coface op landelijke radio met Qmusic

Coface op landelijke radio met Qmusic

Tussen 18 en 31 augustus 2023 is Coface te horen op Qmusic

Beluister de spot hier

Met de radiocommercial ‘GRATIS klantencheck’ wil Coface ondernemers stimuleren méér informatie in te winnen over hun potentiële klanten en andere zakelijke relaties. Doel is hen bewust te maken van het risico dat ze lopen, bijvoorbeeld wanneer ze eerst goederen of diensten leveren en afspreken pas later door de klant betaald te krijgen.

 

Als wereldwijd aanwezige kredietverzekeraar biedt Coface ondernemers diverse oplossingen om deze financiële risico’s te managen en zo veilig te groeien. Het begint daarbij met bedrijfsinformatie. "Voordat een nieuwe commerciële transacties plaatsvindt, zou je als ondernemer een goed en betrouwbaar beeld moeten hebben van je klant. Zo kun je inschatten of je akkoord kunt gaan met diens verzoek om pas na de levering te betalen," vertelt Edwin Busio, Country Manager Coface Nederland. "Hierbij is met name de financiële betrouwbaarheid van de onderneming van groot belang en juist in het inschatten daarvan blinkt Coface uit.”

 

Ondernemers kunnen bij Coface het kredietrisico verzekeren, maar ze kunnen ook toegang krijgen tot dezelfde kwalitatieve informatie over hun afnemers als die wij zelf gebruiken om de verzekerde risico’s te beoordelen en te volgen. “We geven met onze producten op het gebied van Bedrijfsinformatie écht een kijkje in de keuken”, gaat Edwin verder. “Op dagelijkse basis managen wij meer dan 700 miljard euro aan risico. De informatie die we daarvoor gebruiken, delen wij ook graag met jou!”

 

“Of je nu de voorkeur geeft aan volledige verzekering van je risico’s, of alleen hulp nodig hebt bij het incasso van een onbetaalde factuur of je iets wil weten over je klant, bij Coface bieden we altijd een op maat gesneden oplossing." 

 

Doe hier de GRATIS klantencheck.

Naar boven