kredietverzekering nieuws publicaties
10/10/2018
Corporate Nieuws

Coface en Tradeshift maken strategische partnerschap bekend

Mondiale kredietverzekeraar geeft netwerk van 1,5 miljoen ondernemingen in 190 landen toegang tot risico-indicatoren.

Mondiale kredetverzekeraar geeft netwerk van 1,5 miljoen ondernemingen in 190 landen toegang tot risico-indicatoren.

Als deel van een strategisch partnerschap hebben Tradeshift, leider op het gebied van supplychainbetalingen en -marktplaatsen, en Coface, de meest wereldwijd opererende kredietverzekeraar, de komst van een nieuwe app op het platform van Tradeshift aangekondigd. Omdat de app voor grotere financiële transparantie tussen afnemers en leveranciers zorgt, kunnen bedrijven met grotere zekerheid beslissingen nemen.

Coface en Tradeshift zijn samen bezig hun zakelijke ecosystemen en expertise te combineren om gemeenschappelijk innovatieve oplossingen te ontwikkelen die bedrijven door de complexe realiteit van de wereldhandel leiden en waarmee ze tegen wanbetalingsrisico’s worden beschermd. Als eerste stap zal Coface zakelijke informatie toegankelijk maken via een in het platform van Tradeshift te integreren app van Coface.

“Risicobeheer is van zulk essentieel belang voor samenhangende wereldwijde handel,” merkt Christian Lanng op, medeoprichter en CEO van Tradeshift. “Dankzij deze eerste stap, waarin Coface een plaats krijgt in ons geïntegreerde inkoopplatform, kunnen onze gebruikers er nog meer op vertrouwen dat hun supplychain veilig en betrouwbaar is, ongeacht waar zij zakendoen.”

“Tradeshift heeft net als Coface een unieke en onderscheiden positie op de markt,” zegt Xavier Durand, de CEO van Coface. “Wij zijn ‘for trade’, wat wil zeggen dat het ons doel is om diensten te verlenen die leiden tot een versterking van het vermogen van bedrijven om op hun binnenlandse en exportmarkten omzet te realiseren. Doordat Coface en Tradeshift hun krachten bundelen, hebben de bedrijven die het platform van Tradeshift gebruiken gemakkelijk toegang tot onze ‘best in class’ risico- en bedrijfsinformatiediensten. Dit innovatieve partnerschap is een illustratie van de ambitie van Coface om voorop te lopen bij het inspelen op de kansen die digitale technologie onze sector biedt.”

 

Over Tradeshift

Tradeshift is de drijvende kracht achter supplychaininnovatie voor de digitaal verbonden economie. Als leider op het gebied van supplychainbetalingen en marktplaatsen helpt het bedrijf inkopers en leveranciers bij de digitalisering van al hun handelstransacties, bij samenwerking in ieder proces, en bij het gebruik van supplychain-apps. Meer dan anderhalf miljoen bedrijven in 190 landen geven Tradeshift hun vertrouwen bij de verwerking van 1,5 biljard dollar aan betalingen, waarmee het het grootste wereldwijde bedrijfsnetwerk is voor in- en verkoop. Ontdek op tradeshift.com wat Tradeshift voor bedrijven doet.

Dit persbericht downloaden : Coface en Tradeshift maken strategische partnerschap bekend (249,87 kB)
Naar boven