verzeker-mijn-debiteuren-risico

Medewerker IT en Facilities

 

Medewerker IT en facilities bij dé kredietverzekeraar van nederland.

 
“Together, we help companies build stronger businesses”.
 
Ben jij de professional die de collega’s van Coface helpt deze taak te vervullen? Binnen Coface Nederland neemt de afdeling ‘Organisations’ een belangrijke sleutelrol in en zorgt er voor dat alle werkfaciliteiten (kantoor, werkplek, IT) op het hoogste niveau voldoen en mee ontwikkelen. Deze activiteiten betreffen projectmanagement rollen en de positie Medewerker IT / Facilities. Jij bent een oplosser waar collega’s bij terecht kunnen voor vragen, wensen en problemen op dit gebied. Het geeft je energie wanneer een medewerker in dienst komt en deze een goede start heeft - apparatuur is gebruiksklaar en de werkplek is ingericht. Jij weet dat het kantoor een prettige locatie is waar we samenwerken en elkaar en klanten ontmoeten. Dit vraagt eigenaarschap van jou om de kantooromgeving te beheren, te onderhouden en te verbeteren. Jij hebt het contact met externe partijen om dit voor elkaar te krijgen maar beschikt zeker ook over een hands-on mentaliteit. Het installeren, beheren en onderhouden van het netwerk, hard- en software systemen behoren tot jouw kerntaken. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s in het team, collega’s op kantoor en met functionele collega’s in Parijs (hoofdkantoor) en Mainz (regiokantoor en Servicedesk).
 

WAT kun je verwachten?

 • Een dynamische omgeving, waar kwaliteit centraal staat; 
 • Een centrale rol die door collega’s op waarde wordt geschat en waarin jij bijdraagt aan onze doelstellingen; 
 • Prettige samenwerking door de hele organisatie waarin jouw ideeën aangemoedigd worden en een kans krijgen: Team Work makes the Dream Work; 
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 30 verlofdagen, een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling; 
 • Ontwikkelingsbudget en een sport vergoeding.
 

wat wordt er van je verwacht?

 • Een enthousiaste en actieve deelname in het team; 
 • Relevante werkervaring als ICT en/of Facilities (Beheer) medewerker, waaronder specifiek ook de installatie, het beheer en onderhoud van computer, laptop, smartphone en printer. 
 • Goede afwegingen kunnen maken tussen prioriteiten, rekening houden met urgent issues en ook de voortgang van projecten in de gaten houden. Goed kunnen plannen en daardoor ook flexibel zijn. 
 • Goede communicator die belanghebbenden pro-actief informeert; 
 • Communicatie met collega’s in Frankrijk en Duitsland is in het Engels en daarom verwachten we een goede beheersing van de Engelse taal, zowel spreekvaardigheid als schriftelijk. 
 • Iemand die zich herkent in de Values die Coface kenmerken: Klant focus, Expertise, Samenwerking, moed en verantwoordelijkheid.
 
 
 
Interesse? Fantastisch!

Stuur je cv met een korte motivatie naar:  jobs-netherlands@coface.com  en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Graag tot ziens bij Coface!
Naar boven