kredietverzekering nieuws publicaties
19/03/2015

Coface start met kredietverzekering in Israel

Picture to illustrate the Coface press release on Israel. The Picture represent Jerusalem
Als onderdeel van haar aanhoudende expansie naar nieuwe markten, werd door de lokale autoriteiten aan Coface, dat in Israel stevig verankerd is via de grootste lokale bedrijfsinformatiefirma BDI-Coface, een licentie verleend om te werken als kredietverzekeraar. 

De licentie stelt Coface in staat de distributie van kredietverzekeringsoplossingen te vereenvoudigen en uit te breiden naar Israëlische bedrijven. Die kunnen de expertise van Coface op het vlak van kredietrisicopreventie en -bescherming gebruiken voor hun handelsvorderingen, naast de incasso- en informatiediensten en de voordelen van het grootste internationale kredietverzekeringnetwerk. Coface is nu in de gelegenheid om de groei en ontwikkeling van de Israëlische bedrijven nog krachtiger te ondersteunen.

 

In een reactie op de Israëlische licentie, verklaarde Jean-Marc Pillu, CEO van Coface:"Israëlische bedrijven zijn bedreven in het omgaan met schommelingen in de economische cyclus en vertonen momenteel een gezonde financiële toestand. De betaalervaring van Coface voor het land is positief.

 

Verleden jaar kreeg Coface kredietverzekeringslicenties in Colombia en Marokko. De Groep opende daarnaast kantoren in de Filipijnen en Kazachstan en ondertekende een samenwerkingsovereenkomst in Servië.

Dit persbericht downloaden : Coface start met kredietverzekering in Israel (118,83 kB)

Contact


Heeft u vragen?

Neem dan contact op met
Marketing & Communicatie Coface NL via:
marketing-netherlands@coface.com

Naar boven