Start je carrière bij Coface!

Schade Specialist (32-40 uur)

 

Schade Specialist BIJ DÉ KREDIETVERZEKERAAR VAN NEDERLAND 

Krijg jij energie van klanten helpen en bijt jij je graag vast in dossiers? Zoek jij een instapfunctie om alles te leren over kredietverzekeringen en polissen? En opereer jij graag in een internationale omgeving bij een wereldspeler op de financiële markt? Start dan jouw carrière bij Coface als Schade Specialist.
 
 
Dit ga jij doen
Als Schade Specialist ontwikkel jij je tot dé expert op het gebied van schadedossiers. Je leert alles over onze kredietverzekeringen en polissen, pakt zelfstandig casussen op en beheert lopende schadedossiers. Je onderhoudt contacten met de vestigingen van Coface in andere landen, die dossiers overnemen voor incassering op locatie.
 
Ook heb je veel contact met onze klanten. Vanuit een dienstverlenende rol houd jij onze klanten proactief op de hoogte van hun casussen. Het verlenen van service zit in jou, de klant staat bij jou dan ook vanzelfsprekend op één.
 
Naast het onderhouden van contacten, ben je in deze functie ook een probleemoplosser. Jij bijt je graag vast in dossiers en vindt het leuk om onderzoek te doen en te analyseren.
 
 
We zijn er nog niet! Hier ga jij onder andere mee aan de slag:
 
 • Jij zorgt ervoor dat de polisvoorwaarden worden nageleefd;
 • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en houdt jouw klanten proactief op de hoogte;
 • Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat iedere klant een positieve ervaring heeft bij Coface.
 
Making trade happen 
Coface is één van de drie grootste kredietverzekeraars in zowel Nederland als wereldwijd. Als internationale speler is het onze missie om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van onze 50.000 klanten wereldwijd. Dat doen we door handel te vergemakkelijken via kredietverzekering, risicobeheer en onze ontwikkelde diensten zoals factoring, incasso, single risk-insurance, bonding en business information. 
 
We zijn een hechte, internationale organisatie in het hart van de wereldeconomie en kunnen vertrouwen op de expertise van 4500 medewerkers in bijna 60 landen. In ons Nederlandse kantoorpand tegenover het NAC-stadion vind je veel licht en open werkplekken. De drempels zijn laag en we luisteren naar elkaar. Heb jij een idee of zie jij mogelijkheden voor verbetering? We geven je de ruimte én het vertrouwen om dit verder uit te werken.
 
Je komt terecht in een team dat veel voor elkaar over heeft. Hierin vind je collega’s die ervaring op verschillende niveaus hebben. Dé plek om heel veel te leren en jezelf tot een expert te ontwikkelen. Binnen de organisatie heb je ook veel contact met andere afdelingen.
 
Jouw kansen...
 
 • Een fulltime baan in een team van jonge, enthousiaste en betrokken professionals die er samen voor willen gaan.
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief én het vertrouwen om dit verder uit te werken. Snelheid & flexibiliteit zijn bij ons heilig!
 • Een internationale werkomgeving waar je elke dag leert; 
 • Dé functie om in te stromen in de financiële wereld;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, 13e maand en 30 vakantiedagen o.b.v. 40 uur.
 • De mogelijkheid om voor 50% thuis te werken;
 • Ruimte om je verder te ontplooien met een jaarlijks opleidingsbudget; 
 • Borrels, events, bonenkoffie en gratis fruit op ons mooie kantoor.
 
 
Over Coface: jouw nieuwe werkgever
Coface is één van de drie grootste kredietverzekeraars zowel in Nederland als wereldwijd. Als internationale speler is het onze missie om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van onze 50.000 klanten wereldwijd. Dat doen we door handel te vergemakkelijken middels kredietverzekering, risicobeheer en onze ontwikkelde diensten zoals factoring, incasso, single risk-insurance, bonding en business information. 
 
We zijn een hechte, internationale organisatie in het hart van de wereldeconomie en kunnen vertrouwen op de expertise van 4500 medewerkers in bijna 60 landen. in ons Nederlandse kantoorpand tegenover het NAC-stadion vind je veel licht en open werkplekken. De drempels zijn laag en we luisteren naar elkaar. Heb jij een idee of zie jij mogelijkheden voor verbetering? We geven je de ruimte én het vertrouwen om dit verder uit te werken. 
 
 
Dit is jouw verhaal
Je hebt een afgeronde hbo-, ongeveer 2 jaar werkervaring en voelt je aangetrokken tot de zakelijke dienstverlening. Jij wilt meer leren over kredietverzekeringen, polissen en die kennis overdragen op onze klanten. Omdat je dienstverlenend bent ingesteld, zet jij de klant voorop. Klantvriendelijkheid zit in je DNA.
 
Kennis van de financiële dienstverlening is een pré, maar geen must. Dat geldt ook voor vakinhoudelijke kennis. Dat wat je niet weet, leer je bij ons. Je bent accuraat, gericht op feiten en cijfers en een echte probleemoplosser. Jij duikt dan ook graag in een dossier en analyseert om tot de juiste conclusie te komen. Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel houd jij proactief contact met zowel collega’s (lokaal en internationaal) als de klant.
 
 
Jij:
 • bent nauwkeurig en precies;
 • werkt graag met cijfers en maakt analyses;
 • gaat probleemoplossend te werk;
 • communiceert helder en past je communicatie aan op je doelgroep.
 • herkent jezelf in onze kernwaarden: Expertise, Client Focus, Collaboration en Courage & Accountability.
 
 
 
Zijn we een match?
Wil jij ons team komen versterken als Schade Specialist? Dan horen we graag van je!
Stuur dan je motivatie met cv naar: jobs-netherlands@coface.com, wij nemen dan snel contact met je op. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Christel de Bie via jobs-netherlands@coface.com.
Naar boven