Start je carrière bij Coface!

Projectmanager

 

projectmanager bij dé kredietverzekeraar van nederland.

 
“Together, we help companies build stronger businesses”.
 
Ter vervanging zoeken wij een ervaren hands-on projectmanager. Iemand die structuur aanbrengt in chaos, iemand die mensen kan motiveren, verbinden en altijd oog heeft voor het hoger doel. Het is namelijk ons doel om Coface nummer 1 te laten zijn in kwaliteit & service. Help je mee? De projecten waarvoor we in ons team werken variëren van de implementatie van nieuwe IT-systemen of verbeteringen hieraan, het op de markt brengen van nieuwe producten tot het optimaliseren van processen. De projecten worden veelal geïnitieerd van uit het hoofdkantoor in Frankrijk en dienen lokaal te worden geïmplementeerd. We sturen namelijk op systemen die gebruikt worden door alle Coface vestigingen. Omdat we lokaal geen IT systemen bouwen is IT kennis niet nodig, affiniteit met IT zeker wel. Als projectmanager is het belangrijk dat je de behoefte van de business begrijpt en die kan vertalen naar de betrokken teams op ons hoofdkantoor. Luisteren, onderhandelen en samenwerking creëren is de sleutel tot succes. De markt vraagt om snel schakelen. Het is daarom onvermijdelijk dat je maar aan 1 project tegelijkertijd werkt. Raak je niet van de wijs als je meerdere projecten tegelijk moet draaien? Dan zoeken we jou! Scoren zit in jouw DNA, je pakt jouw verantwoordelijkheid en je weet jezelf steeds weer uit te dagen en te motiveren en ontwikkelen om succesvol te blijven. Door een ‘nee’ laat jij je niet uit het veld slaan. Jij pakt jouw rol als business partner en hebt vaker aan tafel gezeten bij bedrijven met een omzet groter dan 5 mln.
 

WAT kun je verwachten?

  • Vrijheid en onafhankelijkheid in je werk. Jij bepaalt, samen met je opdrachtgever, wat je roadmap is; 
  • Een team met kennis en kunde wat niet kan wachten om een nieuwe collega te ontmoeten; 
  • Een internationale werkomgeving waar je elke dag leert; 
  • Team Work makes the Dream Work! 
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en 30 vakantiedagen, wij zijn goed voor onze mensen; 
  • Ruimte om je verder te ontplooien middels Coface College; 
  • Diepgang in je functie waarbij je een unieke rol bekleedt binnen een uniek bedrijf – een internationale organisatie in het hart van de financiële dienstverlening en economie;.
 

wat wordt er van je verwacht?

  • 5+ jaar ervaring als projectmanager. (Beginnende) ervaring met Agile werken is een pré; 
  • Het is een pré als je relevante werkervaring hebt in de financiële sector en/of commerciële processen; 
  • Bachelor/HBO+ werk- en denkniveauJe communiceert makkelijk en op elk niveau; 
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend and you are perfectly capable to interact with colleagues and prospects in the English language; 
  • En natuurlijk herken jij je in onze kernwaarden: expertise, client focus, collaboration en courage & accountability.
 
 
 
Interesse? Fantastisch!

Stuur je cv met een korte motivatie naar:  jobs-netherlands@coface.com  en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Graag tot ziens bij Coface!
Naar boven