Start je carrière bij Coface!

(Junior) Projectmanager (32 - 40 uur)

(JUNIOR) PROJECTMANAGER BIJ DÉ KREDIETVERZEKERAAR VAN NEDERLAND

Making trade happen
Coface is een team van 4.500 mensen van 78 nationaliteiten in bijna 60 landen, die allemaal één bedrijfscultuur delen over de hele wereld. Samen werken we aan één doel: handel vergemakkelijken door onze 50.000 zakelijke klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Met 75 jaar ervaring is Coface een leider in de markt voor kredietverzekering en risicobeheer. We hebben daarnaast diensten ontwikkeld, waaronder factoring, incasso, Single Risk-insurance, bonding en Business-informations. Als een hechte, internationale organisatie in het hart van de wereldeconomie biedt Coface een verrijkende werkervaring op verschillende niveaus: relationeel, professioneel en cultureel. Elke dag zorgen onze teams ervoor dat handel mogelijk wordt. Join us!
 
 
Ter vervanging zoeken we voor het Nederlandse (Breda) team een hands-on projectmanager. Iemand die structuur aanbrengt in chaos, iemand die mensen kan motiveren, verbinden en altijd oog heeft voor het hoger doel. Het is namelijk ons doel om Coface nummer 1 te laten zijn in kwaliteit & service. Help je mee?
 
 
Er komen organisatie breed veel projecten om de hoek kijken. Bijvoorbeeld het verbeteren van de interne processen, het innoveren van de klantenservice of het uitrollen van een nieuw IT-systeem. Als projectmanager zijn je taken gekoppeld aan de strategische koers van de organisatie en daarmee divers van aard. Samen met een hecht team pak je allerlei projecten op. Je kan goed het overzicht bewaren en bent eerder een generalist dan specialist. Je gaat oplossingsgericht te werk en ondersteunt bij de analyse, verbetering en implementatie van projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en beheren van procesbeschrijvingen, procedures en werkinstructies.
 
 
Je beschikt over een resultaatgerichte en procesmatige aanpak en werkt planmatig toe naar gestelde doelen. Door je goede communicatieve vaardigheden zorg je voor vernieuwing en verbetering binnen de dagelijkse operatie, weet je je verbetervoorstellen te onderbouwen en breng je hiermee de dienstverlening richting onze klanten naar een hoger niveau. De markt vraagt om snel schakelen. Raak je niet van de wijs als je meerdere projecten tegelijk moet draaien? Dan zoeken we jou!
 

Wat kun jij verwachten:

 • Vrijheid en onafhankelijkheid in je werk;
 • Een team met kennis en kunde wat niet kan wachten om een nieuwe collega te ontmoeten;
 • Een internationale werkomgeving waar je elke dag leert;
 • Team Work makes the Dream Work!
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en 30 vakantiedagen;
 • Ruimte om je verder te ontplooien middels Coface College;
 • Diepgang in je functie waarbij je een unieke rol bekleedt binnen een uniek bedrijf – een internationale organisatie in het hart van de financiële dienstverlening en economie.
 

Wat wordt er van je verwacht:

 • Bachelor/HBO+ werk en denkniveau. Je communiceert makkelijk en op elk niveau;
 • Het is een pré als je relevante werkervaring hebt in de financiële sector en/of commerciële processen;
 • Je bent flexibel, de wisselende omstandigheden bepalen soms de agenda;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend and you are perfectly capable to interact with colleagues and prospects in the English language;
 • En natuurlijk herken jij je in onze kernwaarden: expertise, client focus, collaboration en courage & accountability.
 
 
INTERESSE? FANTASTISCH!
Stuur je cv met een korte motivatie naar: jobs-netherlands@coface.com  en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met de afdeling Human Resources via jobs-netherlands@coface.com.
 

Graag tot ziens bij Coface!
Naar boven