Start je carrière bij Coface!

Growth Marketeer (40 uur)

GROWTH MARKETEER BIJ DÉ KREDIETVERZEKERAAR VAN NEDERLAND 

Yes, weer een lead binnen! Jouw laatste marketingcampagne heeft precies de spijker op zijn kop geslagen. Dat is niet zo raar, want jij kent de B2B markt op je duimpje. Dankzij jouw affiniteit met de zakelijke dienstverlening en met marketing, weet jij hoe je de doelgroep aanspreekt én aanzet tot actie. Wil jij los op creatieve leadgeneratie voor een wereldspeler op het gebied van kredietverzekeringen? Dan hebben wij dé baan voor jou.
 
 
Dit ga jij doen
Als Growth Marketeer...
 
Ontwikkel jij marketingcampagnes die zorgen voor leadgeneratie. Met jouw komst weten we zeker dat de agenda's van onze Sales Managers tot het randje worden gevuld. Jij kunt nieuwe doelgroepen aanspreken en laat zo heel zakelijk Nederland kennismaken met Coface. Omdat jij weet waar onze potentiële klanten behoefte aan hebben, weet jij precies welke middelen nodig zijn om jouw doelen te behalen.
 
Op welke vragen ga jij inspelen? Welke content is hiervoor nodig en hoe kunnen we waardevolle give-aways koppelen aan heldere CTA's? Jij weet het antwoord. Je krijgt volop vrijheid om marketingcampagnes te bedenken, uit te werken en in gang te zetten. Daarvoor schakel je met de juiste collega's en afdelingen en maak je slim gebruik van de expertise die binnen Coface aanwezig is. Staat je campagne live? Dan volg je deze op de voet, analyseert en zorgt voor terugkoppeling met het salesteam en de accountmanagers.
 
We zijn er nog niet! Hier ga jij onder andere mee aan de slag:
 • Dankzij jouw communicatieskills ben jij de persoon die zorgt voor een optimale samenwerking tussen marketing, sales en accountmanagement. Je zorgt voor updates, terugkoppeling en houdt de juiste stakeholders op de hoogte;
 • In samenspraak met je marketingcollega's zet jij de lijnen uit voor de verschillende social media en andere communicatiemiddelen die nodig zijn voor jouw campagnes.
 
 
Op deze afdeling kom jij te werken
Je komt terecht in een gezellig team van 4 collega's waarin alle neuzen dezelfde kant op staan. We werken dan ook samen aan onze marketingdoelen vanuit ons strategisch plan. Hierbij maken we gebruik van ieders expertise, helpen elkaar en vertrouwen erop dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
 
We vervullen een centrale rol in de organisatie. Bij ons is dan ook geen dag hetzelfde en er is altijd iets te doen. We werken dan ook hard, maar lachen veel en nemen zeker ook de tijd voor ontspanning. Zo organiseren we minimaal twee maal per jaar een afdelingsuitje, borrelen we regelmatig met collega's van andere afdelingen en doen we regelmatig mee met personeelsactiviteiten voor het hele team in Breda.
 
 
Over Coface: jouw nieuwe werkgever
Coface is één van de drie grootste kredietverzekeraars zowel in Nederland als wereldwijd. Als internationale speler is het onze missie om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van onze 50.000 klanten wereldwijd. Dat doen we door handel te vergemakkelijken middels kredietverzekering, risicobeheer en onze ontwikkelde diensten zoals factoring, incasso, single risk-insurance, bonding en business information. 
 
We zijn een hechte, internationale organisatie in het hart van de wereldeconomie en kunnen vertrouwen op de expertise van 4500 medewerkers in bijna 60 landen. in ons Nederlandse kantoorpand tegenover het NAC-stadion vind je veel licht en open werkplekken. De drempels zijn laag en we luisteren naar elkaar. Heb jij een idee of zie jij mogelijkheden voor verbetering? We geven je de ruimte én het vertrouwen om dit verder uit te werken. 
 
 
Dit is jouw verhaal
Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting Marketing, Communicatie of Commerciële Economie. Vervolgens heb jij minimaal drie jaar gewerkt als leadgen-, campagnespecialist, growth marketeer of een soortgelijke functie. Je bent commercieel, creatief en gericht op resultaat. Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel houd jij overzicht en pak je actief de lead binnen jouw projecten. Je zet graag een stapje extra om je KPI's te halen. Je vindt het dan ook te gek dat jouw ideeën, ingevingen en uitwerkingen bijdragen aan het succes van Coface.  
 
Jij:
 • Gaat doelgericht te werk en hebt altijd de relevante KPI's in je achterhoofd;
 • Weet jouw creativiteit in te zetten voor effectieve leadgeneratie campagnes;
 • Bent resultaatgericht en proactief;
 • Houdt van samenwerken en maakt slim gebruik van de kennis en expertise van je collega's binnen en buiten je afdeling. 
 
Wij vinden jou extra leuk als...
 • Je woonachtig  bent in het mooie Brabant;
 • Je op vrijdagmiddag geen nee zegt tegen een borrel om het weekend in te luiden;
 • Jij jezelf herkent in onze kernwaarden: Expertise, Client Focus, Collaboration en Courage & Accountability.
 
Dit zijn jouw kansen
 • Een fulltime baan in een team van jonge, enthousiaste en betrokken professionals die er samen voor willen gaan;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief én het vertrouwen om dit verder uit te werken. Snelheid en flexibiliteit zijn bij ons heilig!
 • Een internationale werkomgeving waar je elke dag leert;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, 13de maand en 30 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • De mogelijkheid om voor 50% thuis te werken;
 • Ruimte om je verder te ontplooien met een jaarlijks opleidingsbudget;
 • Borrels, events, bonenkoffie en gratis fruit op ons mooie kantoor.
 
Interesse? Fantastisch!
Coface is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit en inclusie op de werkplek. Meer weten? Bezoek www.coface.nl en kom meer over Coface te weten, of kijk op ons Instagram profiel om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.
 
Zijn we een match?
Wil jij ons team komen versterken als Growth Marketeer? Dan horen we graag van je! 
Vragen? Mail ons via susanne.sinke@coface.com of stuur me een WhatsApp berichtje via 06 39 27 04 87.
 
Susanne Sinke
Manager Marketing en Communicatie
Naar boven