Start je carrière bij Coface!

Accountmanager Global Solutions (40 uur)

Accountmanager Global Solutions bij dé kredietverzekeraar van Nederland

MAKING TRADE HAPPEN
Samen werken aan één doel: handel vergemakkelijken door onze 50.000 zakelijke klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Coface is wereldwijd een leider in de markt voor kredietverzekering en risicobeheer. We hebben daarnaast diensten ontwikkeld, waaronder factoring, incasso, Single Risk-insurance, bonding en Business-information. Als een hechte, internationale organisatie (4500 medewerkers in bijna 60 landen) in het hart van de wereldeconomie, biedt Coface een verrijkende werkervaring op verschillende niveaus: relationeel, professioneel en cultureel. Elke dag zorgen onze teams ervoor dat handel mogelijk wordt. Join us!
 
Binnen Coface is het Coface Global Solutions (CGS) team verantwoordelijk voor de grote internationale klanten en haar internationale programma’s. Met onze sterke internationale footprint hebben wij de juiste structuur om onze klanten die internationaal opereren optimaal service te bieden.
 
Als Account Manager ben jij verantwoordelijk voor het beheren en het verder uitbouwen van een eigen klantportfolio. Je laveert als geen ander tussen de belangen van de broker, de klant en Coface en weet elke keer weer de beste deal neer te zetten. Dit doe jij niet alleen samen met de broker en de klant, maar ook met je collega’s binnen Coface.
 
Op basis van jouw gesprekstechnieken, ervaring en persoonlijkheid ben jij de juiste gesprekspartner voor de klanten en (ervaren) brokers. Je weet hoe je mensen mee krijgt en bent sterk in het verbinden van jouw externe én interne stakeholders. Je weet hoe je meerdere ballen in de lucht houdt en ziet hier de uitdaging in. Jij zorgt ervoor dat we ‘top of mind’ zijn en blijven bij onze brokers. Jij ziet kansen waar kansen liggen en weet dan ook het portfolio verder uit te bouwen en sales te genereren.
 
Klanten kiezen voor ons vanwege onze collega’s, hun kennis en manier van samenwerken. De aandacht voor diversiteit en jezelf kunnen zijn heeft ons gebracht waar we nu staan; een hele sterke positie om verder te innoveren en te groeien. Coface staat open voor jou, voor nieuwe ideeën en om jou kansen te geven hierin mee te groeien en te genieten.
 

Wat kun jij verwachten?

 • Een interessante en uitdagende functie met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisatie;
 • Een prettige en professionele samenwerking binnen jouw team; 
 • Goede arbeidsvoorwaarden, inclusief een 13e maand, 30 vakantiedagen, pensioenregeling, opleidingsbudget en sportvergoeding; 
 • Mogelijkheden tot verdere opleiding, bijvoorbeeld via Coface college;
 • Diepgang in je functie waarbij je een unieke rol bekleedt binnen een uniek bedrijf – een internationale organisatie in het hart van de financiële dienstverlening en economie; 
 • De mogelijkheid om jezelf op de kaart te zetten binnen de internationale markt van business en markt informatie- en- analyse en credit management.
 

Wat wordt er van je verwacht?

 • Gedrevenheid in het behalen van commerciële targets; 
 • Resultaatgerichte en commerciële instelling; 
 • Ruime werkervaring in een soortgelijke functie, aantoonbaar succesvol in relatiebeheer; 
 • Financieel en analytisch inzicht; 
 • Affiniteit met financiële dienstverlening; 
 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur hbo-diploma; 
 • Je communiceert makkelijk en op elk niveau, bent energiek, creatief en pro actief; 
 • WFT en/of ervaring met kredietverzekeringen is een pré; 
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Je herkent je in onze kernwaarden: expertise, client focus, collaboration en courage & accountability.
 
Interesse? Fantastisch!
Stuur dan snel je motivatie met cv naar: jobs-netherlands@coface.com, wij nemen dan snel contact met je op. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Alex Volleman via jobs-netherlands@coface.com.
 
Coface is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit en inclusie op de werkplek. Meer weten? Bezoek www.coface.nl en kom meer over Coface te weten, of kijk op ons Instagram profiel om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.
Naar boven