Start je carrière bij Coface!

Account Officer (40 uur)

account officer BIJ DÉ KREDIETVERZEKERAAR VAN NEDERLAND

 
MAKING TRADE HAPPEN
Coface is een team van meer dan 4.500 mensen van 78 nationaliteiten in bijna 60 landen, die allemaal één bedrijfscultuur delen over de hele wereld. Samen werken we aan één doel: handel vergemakkelijken door onze 50.000 zakelijke klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Met 75 jaar ervaring is Coface een leider in de markt voor kredietverzekering en risicobeheer. We hebben daarnaast diensten ontwikkeld, waaronder factoring, incasso, Single Risk-insurance, bonding en Business-informations.
 
Als een hechte, internationale organisatie in het hart van de wereldeconomie biedt Coface een verrijkende werkervaring op verschillende niveaus: relationeel, professioneel en cultureel. Elke dag zorgen onze teams ervoor dat handel mogelijk wordt. Join us!
 
De Coface cultuur
Coface heeft in Breda een professioneel en hecht team dat over de afdelingen heen nauw met elkaar samenwerkt om de klant te helpen. Er is eenopen en transparante cultuur. We willen ons onderscheiden in de markt door deP van Peopleen daar worden we in de markt voor gewaardeerd. Het team van Coface staat voor expertise, klantfocus en snelheid. Er is een sfeer van collegialiteit, we hebben aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, delen onze ervaringen en kennis met elkaar via verschillende kennis sessies en ook de vele informele momenten zijn belangrijk voor ons. Check het Coface_nederland Instagram of Facebook account en maak kennis met het team.
Voor ons Mid Market Team zijn wij op zoek naar een Account Officer. Jij bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van dossiers ten behoeve van verlengingen en offertes. Je bent eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor zowel prospecten, klanten en de tussenpersonen. Met jou als rechterhand van de Accountmanagers brengen wij Accountmanagement binnen Coface naar een nóg hoger level.
Is dit de omgeving waarin jij graag wilt werken en spreekt de uitdaging je aan? Dan kom je steeds dichter bij je volgende uitdaging. Help jezelf en Coface verder groeien en solliciteer direct!
 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Een enthousiaste manager die op zoek is naar jouw talenten, deze graag wil inzetten en die je wil helpen deze verder te ontwikkelen;
 • Vrijheid in je werk! Kun jij de juiste prioriteiten stellen? Dan vertrouwen we erop dat je deze ook op de juiste wijze zult behandelen;
 • Een gedreven team dat staat te trappelen om met je samen te werken;
 • Een internationale omgeving waarin je elke dag leert;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 13e maand en 30 vakantiedagen;
 • Ruimte om je verder te ontplooien middels Coface College;
 • De mogelijkheid om jezelf op de kaart te zetten binnen de internationale markt van business en markt informatie- en- analyse en credit management.
 • Minimaal HBO niveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soort- gelijke functie waarbij je gewend bent klantcontact te hebben.
 • Klant- en servicegerichte instelling;
 • Administratieve ondersteuning van diverse sales collega’s;
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse èn Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent een kei met Excel. Een draaitabel maken is bijvoorbeeld gesneden koek voor jou;
 • En natuurlijk herken jij je in onze kernwaarden: expertise, client focus, collaboration en courage & accountability.

 

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?

 
 
 
INTERESSE? FANTASTISCH!
Stuur dan snel je motivatie met CV:  jobs-netherlands@coface.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Alex Volleman, via jobs-netherlands@coface.com
Bezoek in de tussentijd www.coface.nl en kom meer over Coface te weten. 
Naar boven