verzeker-mijn-debiteuren-risico

Wij zoeken talent

Start je carriere bij Coface!

"Uw wensen zijn onze uitdaging." Dat beloven wij onze klanten. Houd jij van uitdagingen en wil jij je eigen carrière bepalen? Coface kan je dit bieden. Onze medewerkers zijn gemotiveerde en gedreven professionals met een servicegerichte instelling, die de kwaliteit van onze organisatie bepalen. Wij willen het beste uit onze mensen halen. Daarom hechten wij veel waarde aan de opleiding en begeleiding van onze medewerkers. Plezier en prestatie gaan hand in hand!
 
Onze organisatie kenmerkt zich door een informele werksfeer, waarbinnen een internationale werkomgeving de ontplooiïngsmogelijkheden van onze mensen centraal staan. Regelmatig zijn wij op zoek naar gedreven, gemotiveerde en enthousiaste collega's die het beste uit zichzelf en de organisatie willen halen. Kijk voor een overzicht van actuele vacatures of stages onder de desbetreffende menukeuze.
 
Spreekt het bovenstaande je aan? Neem contact met ons op via 076 - 573 71 71 of mail ons. Vanzelfsprekend worden alle sollicitaties vertrouwelijk behandeld.

Vacatures

Coface-vacatures

Bij Coface staan klanten centraal. Samenwerking binnen ons team van professionals is belangrijk om een goede dienstverlening richting onze klanten te garanderen. Ben jij een teamspeler, die niet bang is om zelf initiatief te nemen, maar wel door samenwerking ambitieuze doelen probeert te halen, neem dan contact op met onze afdeling Human Resources, via 076 - 573 71 71 of mail ons.

  

Stages

Stage lopen bij Coface

Via een stage ervaring opdoen en kennismaken met het brede speelveld van kredietverzekeringen, of een specifieke afstudeeropdracht uitvoeren? Ook voor jonge talenten heeft Coface plaats.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 573 71 71 of mail ons.

Naar boven