verzeker-mijn-debiteuren-risico

Assurantietussenpersoon

Assurantietussenpersoon

Assurantietussenpersonen hebben een toegevoegde waarde in de relatie die ze hebben met hun klanten, door ze kennis te verschaffen over credit management vraagstukken, zoals hoe problemen te voorkomen indien een debiteurenvordering onbetaald blijft.

Assurantietussenpersoon-kredietverzekering-oplossing

De Nederlandse vestiging van Coface werkt sinds jaar en dag samen met Nederlandse en internationale assurantietussenpersonen.
 
Met onze uitgebreide kredietverzekeringsoplossingen beschermen wij bedrijven - van MKB'er tot multinational - tegen onbetaalde debiteurenvorderingen. Ook voor uw klanten biedt de verzekeringsdekking van Coface de gemoedsrust, waardoor zij zich kunnen richten op de groei en het succes van hun onderneming. 
 
Voor het beheer van uw portefeuille bieden wij u online toegang tot ons Broker Portal. In het Broker Portal  kunt u alle contractgerelateerde informatie van uw klanten beheren.  
 
Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze assurantietussenpersonen. Wilt u graag assurantietussenpersoon worden van Coface, neem contact met ons op via 076 - 573 71 71 of mail ons.

Naar boven