kredietverzekering-coface

Kredietverzekering op basis van partnership, kennis en transparantie

U levert goederen of diensten op krediet, maar hoe bepaalt u welke kredietruimte uw klant krijgt en welke betalingscondities? Weet u welke klanten uw grootste risico vormen? En wat als één of meerdere klanten in moeilijkheden komen en uw rekeningen niet kunnen betalen?
 
Onbetaalde rekeningen vormen een obstakel voor de activiteiten en de groei van uw onderneming. De dekking van een kredietverzekering geeft u gemoedrust en de ruimte om uw bedrijf te laten groeien. Coface helpt u daarbij. Coface biedt een aantrekkelijk kredietverzekeringspakket op maat voor alle bedrijven. De meer dan 4.100 Coface verzekeringsexperts in 100 landen delen hun kennis met u en met elkaar. Hierdoor krijgt u grondig en betrouwbaar advies gebaseerd op de meest recente inzichten op het gebied van kredietverzekering, incasso en debiteurenbeheer. Coface is op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving en cultuur van meer dan 200 landen.
 
Met een kredietverzekering van Coface hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onbetaalde facturen. En mocht het gebeuren dat een klant toch niet betaalt, dan incasseren wij voor u het openstaande bedrag. Wanneer ook dat niet succesvol is, dan ontvangt u van ons een schade uitkering in overeenstemming met de voorwaarden in uw polis. Of u een startende exporteur bent die kleinschalig wil beginnen of juist binnen een multinationaal bedrijf werkt met klanten over de hele wereld, onze kredietverzekeringsexperts begeleiden u in iedere fase van uw business life cycle.
Wij anticiperen en evalueren al uw kredietrisico’s in ieder land waar u zaken doet, zodat u vooraf de kredietrisico’s weet en zo tot de juiste beslissingen kunt komen.
 
Coface, wereldwijd veilig zaken doen.
Meer informatie over een kredietverzekering op maat?
Neem dan contact op met Coface Nederland via:
 
076-573 71 71 of info-netherlands@coface.com 
 
Verbeter uw creditmanagement met Coface als business partner.

Kies de kredietverzekering die bij uw bedrijf past

Coface Global Solutions | voor Multinationals

Coface Easyliner | voor het MKB

Voor alle bedrijven

Aanvullende kredietverzekering

Single Risk Cover

CofaServe

Coface Reserve 9

  • Nederlands