verzeker-mijn-debiteuren-risico

Over Coface

Coface expert in commerciële risico's

Coface expert in commerciële risico's
Expert in commerciële risico's

Al ruim 70 jaar draagt Coface, een wereldleider op het gebied van kredietverzekering, bij aan de continuïteit van bedrijven en aan het creëren van duurzame welvaart wereldwijd.
 
Iedere dag bieden de 4.406 medewerkers met 70 nationaliteiten zekerheid in de handelsactiviteiten voor onze 40.000 cliënten in meer dan 200 landen.
 
In nauwe samenwerking met deze klanten maken wij debiteurenrisico's inzichtelijk en helpen wij hen bij het anticiperen op en het evalueren van risico's, zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen.

Bijdragen aan de ontwikkeling en groei van bedrijven

Verzeker uw omzet wereldwijd

Sinds haar oprichting heeft de Coface Groep bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van bedrijven wereldwijd, ongeacht de omvang, om zo het ondernemersvertrouwen te bevorderen.

Verzeker uw omzet wereldwijd

Verzeker mijn omzet wereldwijd

Onze Groep is erop gericht u te ondersteunen bij de groei en het succes van uw onderneming, waar ook ter wereld.
 
Onze ruim 350 risico-analisten nemen 10.000 kredietlimietbeslissingen per dag. Beslissingen ontvangt u gemiddeld binnen anderhalve dag. Wij adviseren, ondersteunen en bieden dekking aan 40.000 bedrijven die cliënt zijn bij ons.  

Uitgebreide informatie

Facturen incasseren

Dankzij de gedetailleerde en uitgebreide analyses van landen-, sector- en kredietrisico's, kan Coface u helpen uw risico's te beoordelen en u ertegen te beschermen. Op die manier zult u op het juiste moment de juiste beslissing kunnen nemen. 
 
Via onze website heeft u toegang tot onze landenbeoordelingen voor 160 landen en onze economische publicaties. In diverse landen houden wij ook Country Risk conferenties. Deze conferenties zijn toegankelijk voor iedereen, maar in het bijzonder voor onze cliënten.

  • Nederlands