kredietverzekering-coface

Kredietverzekering op basis van partnership, kennis en transparantie

Onbetaalde rekeningen kunnen een bedreiging vormen voor uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten en kunnen de groei van uw bedrijf belemmeren. Coface biedt  kredietverzekeringen op maat, om bedrijven te bescherming tegen mogelijke niet-betaling van hun klanten.
 
U levert goederen of diensten op krediet, maar hoe bepaalt u welke kredietruimte uw klant krijgt en welke betalingscondities? Weet u welke klanten uw grootste risico vormen? En wat als één of meerdere klanten in moeilijkheden komen en uw rekeningen niet kunnen betalen? Met de dekking van een kredietverzekering kunt u onbezorgd zaken doen.
 
Mocht het gebeuren dat een klant toch niet betaalt, dan incasseren wij voor u het openstaande bedrag. En wanneer incasso niet succesvol is of de klant failliet gaat, dan ontvangt u van ons een schade-uitkering in overeenstemming met de voorwaarden in uw polis.
 
Of u nu een startende exporteur bent die kleinschalig wil beginnen of juist een multinational met vestigingen over de hele wereld, onze kredietverzekeringen zijn altijd afgestemd op de behoefte van uw bedrijf.
Meer informatie over een kredietverzekering van Coface?
Wij helpen u graag verder.
 
Telefoon: 076-573 71 71
E-mail: info-netherlands@coface.com 
 
Verbeter uw creditmanagement met Coface als business partner.

Kies de kredietverzekering die bij uw bedrijf past

Coface Global Solutions | voor multinationals

Easyliner | voor het MKB

TradeLiner | Voor alle bedrijven

TopLiner | Aanvullende dekking

Single Risk Cover

CofaServe

Coface Reserve 9