verzeker-mijn-debiteuren-risico

Vacatures

HR Business Partner (M/V) (28 - 32 uur)

Meer informatie of direct reageren?

Compagnon

Angelique de Klerk

T. +31 (0)73 75 11 716

M. +31 (0)6 11 01 05 38

E-mail

 

Ben jij de ervaren en resultaatgerichte HR professional die graag werkt aan de invulling van de HR strategie en met uiteenlopende HR projecten bezig wil zijn in een internationale organisatie? Dan ontvangen we graag je reactie op deze vacature!

 

De functie:

Als HR Business Partner bij Coface Nederland in Breda ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en toepassen van het HR beleid in alle facetten. Je werkt daarbij nauw samen met het management team en signaleert knelpunten en adviseert hen, zowel gevraagd als ook ongevraagd. Gezien de groei en ambities van de organisatie staan recruitment (employer branding, arbeidsmarktcommunicatie) en het ontwikkelen van managers en medewerkers centraal (talent management). Je fungeert als casemanager verzuim. Je vindt een goede samenwerking met de OR belangrijk. Actuele HR projecten: functiewaardering, performance management, pensioen, structuur/cultuur, learning & development en HR processen. Je werkt direct samen met een HR medewerker.

 

Het profiel:
 • Afgeronde HBO-opleiding richting Personeel & Arbeid of vergelijkbaar.
 • Minimaal 5 jaar allround HR werkervaring in een zelfstandige HR functie, bij voorkeur met internationale contacten.
 • Ervaring in het werken met een ondernemingsraad en met pensioenen en track record o.g.v. case management.
 • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels en kennis van de Duitse taal is een pré.
 • Als persoon herken je jezelf in dit profiel: passie, gedrevenheid, overtuigingskracht, resultaatgericht én mensgericht, doorzettingsvermogen, 
   abstractievermogen, oog voor detail en gevoel voor verhoudingen en gevoel voor humor om daarmee te kunnen relativeren.

 

De organisatie:

Coface is een financiële dienstverlener waar de medewerkers een cruciale rol spelen in het realiseren van de ambities van de organisatie.  Coface verzekert bedrijven - van MKB'er tot multinational - tegen onbetaalde debiteurenvorderingen, die een bedreiging vormen voor hun activiteiten. Het marktaandeel van Coface is groeiend en de ambities liggen hoog. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Parijs en je werkt nauw samen met het HR-team van de regio Noord-Europa met een functionele lijn naar de Regio HR manager in Duitsland. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur Nederland.

 

Het aanbod:

Heb je interesse in deze brede HR functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief én voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je CV met motivatie.

 

De werving en selectie is uitbesteed aan Compagnon en voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met:

Angelique de Klerk-Smies

Consultant Compagnon

T: 06 - 11 01 05 38 

E: klerk@compagnon.com

Financieel medewerker (m/v) - (full-time)

Enthousiast geworden? Dat snappen wij.

Renee Ruiter

HR Officer

renee.ruiter@coface.com

WAT GA JE DOEN

Jij houdt je primair bezig met het verzorgen van de verwerking van de boekingen in ons financieel pakket.  Dat dit tijdig en accuraat moet gebeuren, is voor jou vanzelfsprekend. Ook verzorg jij ons debiteurenbeheer. Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten en intermediairs bij vragen over onze facturatie. 

 

Je haalt er energie uit om in een team te werken, je bent klantgericht en je bent niet bang om verantwoordelijkheid te pakken. 

 

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend and you are perfectly capable to interact with clients and brokers in the English language. Daneben werden wir uns freuen wenn du auch die deutsche Sprache beherrscht.., maar dit laatste is geen harde eis.

 

Je kunt het volgende afvinken:
 • In het bezit van een MBO niveau 4 diploma in de richting van bedrijfsadministratie;
 • Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent toe aan een 2e stap in jouw carrière;
 • Je bent een finance professional in hart en nieren;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? in ieder geval:
 • Salaris;
 • Genoeg vrije dagen om je collega’s te kunnen missen;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen in een internationale organisatie.

 

WAAR GA JE WERKEN? 

Wij geloven dat ondernemen een kracht is, die bijdraagt aan een betere wereld.

 

Coface Nederland telt ruim 90 medewerkers. De finance afdeling binnen Coface Nederland bestaat uit vier (natuurlijk, hele leuke) collega’s en wordt aangestuurd door de manager Finance & Control. Coface is een modern en flexibel bedrijf met het grootste internationale netwerk op gebied van kredietverzekering en debiteurenrisicobeheer. We ondersteunen onze klanten wereldwijd. We bieden bescherming en helpen hen bij de kredietbeslissingen die zij moeten nemen om hun omzet op de binnenlandse en de exportmarkt te kunnen verhogen. Coface heeft meer dan 70 jaar ervaring als leider in de sector, en een team van 4.100 experts die zich inzetten voor 50.000 bedrijven. Het werk van de experts van Coface wordt daardoor diepgaand bepaald door ontwikkelingen in de wereldeconomie. Onze passie voor handel delen wij met onze klanten en de samenwerking met onze klanten is erop gericht om succesvolle, groeiende en meer dynamische bedrijven op te bouwen. Door onze hulp om sterkere bedrijven op te bouwen, dragen we ook bij aan een goede werking van de economie.

 

Het is onze ambitie om de meest flexibele, wereldwijd opererende partner voor kredietverzekeringen te worden, help je ons mee?

 

Enthousiast geworden? Dat snappen wij.

Stuur je CV met een korte motivatie naar renee.ruiter@coface.com en wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op!

 

 

Naar boven
 • Nederlands