verzeker-mijn-debiteuren-risico

Senior Commercial Underwriter

Ben jij communicatief ijzersterk? Heb jij het vermogen om je aan te passen aan diverse (interne) klanten en behoeften? Dan willen wij jou als collega!

WAT GA JE DOEN?

Vanuit jouw expertise ondersteun je de afdeling Commercie bij het structureren van klantoplossingen en draag je bij aan het genereren van nieuwe klanten en aan het bestendigen van bestaande, winstgevende klantrelaties. Jij signaleert én analyseert de behoeften in de markt en de ontwikkelingen bij de concurrentie. Je vertaalt deze in (voorstellen tot) nieuwe oplossingen die onze business verder brengen. Dit doe je in samenwerking met de afdeling Legal & Technique en het Commercial Underwriting-team in Mainz en Parijs.
Samen met je collega Commercial Underwriter zorg je ervoor dat de derogation verzoeken én de uitgaande voorstellen en contracten accuraat en op tijd plaatsvinden. Je stelt rapportages op, monitort de polisvoorwaarden en  geeft inzicht in de winstgevend van de portefeuille. Je bent proactief en gericht op productontwikkeling en -verbetering. Dit alles met als doel om een directe bijdrage te leveren  aan de winstgevendheid en groei van onze kredietverzekeringsportefeuille.
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend and you are perfectly capable to interact with clients in the English language. Daneben werden wir uns freuen  wenn du auch die deutsche Sprache beherrscht et/ou si tu as appris à parler la langue française…, maar dit is geen harde eis.
 
Daarnaast kun je het volgende afvinken:
  • In het bezit van een WO-diploma in de richting van (bedrijfs)economie of recht en minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van kredietverzekeringen of kredietrisico's; of
  • In het bezit van een HBO-diploma in de richting van (bedrijfs)economie of recht en minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van kredietverzekeringen of kredietrisico's.
  • Affiniteit met recht (wet- en regelgeving);
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen, oog voor detail.
  • Je bent sterk in plannen en structureren en in het stellen van prioriteiten.
En natuurlijk herken jij je in onze kernwaarden: expertise, client focus, collaboration en courage & accountability.
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

In ieder geval:
  • Salaris;
  • Genoeg vrije dagen om je collega’s te kunnen missen;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied;
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in een internationale organisatie.

 

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN? DAT SNAPPEN WIJ.
Coface heeft de ambitie om haar positie in Nederland verder te versterken. Voel jij je aangetrokken tot deze uitdagende omgeving en denk jij dat je het in je hebt om succesvol te zijn in deze functie? Laat het ons weten en stuur jouw CV met korte motivatie naar:  jobs-netherlands@coface.com
Naar boven
  • Nederlands