kredietverzekering-coface

Onze diensten

Bedrijven beschermen tegen onbetaalde facturen

Onze belangrijkste missie is het verzekeren van bedrijven - van MKB'er tot multinational - tegen onbetaalde debiteurenvorderingen, die een bedreiging vormen voor hun activiteiten. Daarom bieden wij bij een kredietverzekering uitgebreide kredietverzekeringsoplossingen waarmee u uw risico's kunt identificeren en managen. De verzekeringsdekking die u heeft bij het afsluiten van een kredietverzekering geeft u bovendien de gemoedsrust waardoor u zich kunt richten op de groei en het succes van uw onderneming.
 
Deze "made by Coface" bescherming is gebaseerd op een efficiënt risicopreventie-systeem: onze experts over de hele wereld analyseren de financiële kracht van bedrijven en anticiperen op betalingsachterstanden. Door deze voortdurende observatie kunnen wij u waardevolle informatie bieden over uw gehele of een deel van uw klantenportefeuille.
 
Met onze diepgaande kennis van debiteuren en lokale markten kunnen wij u op maat gemaakte adviezen en diensten bieden. Daarnaast kunnen wij snel actie ondernemen wanneer risico's of onbetaalde rekeningen realiteit worden. Dit reactievermogen is mogelijk dankzij de relatie die wij hebben opgebouwd met onze klanten, ondersteund door onze aanwezigheid in 98 landen (direct en via partners).
 
In aanvulling op kredietverzekering biedt Coface in Nederland handelsinformatie en incasso. In bepaalde landen maakt ook factoring onderdeel uit van onze credit management oplossingen.  
 

kredietverzekering beschermt

Country Risk Map

Naar de landenrisico kaart

Naar de landenlijst

Alle economische publicaties
  • Nederlands