kredietverzekering-coface

Coface Easyliner | voor het MKB

Coface EasyLiner beschermt het MKB tegen onbetaalde facturen

EasyLiner van Coface is een online debiteurenverzekering specifiek voor het MKB. Als kennispartner van MKB-Nederland en wereldleider op het gebied van kredietverzekeringen is Coface als geen ander in staat om de handelsrisico’s voor het MKB in te schatten en de financiële risico’s voor MKB-ondernemers te beperken.
 
Coface helpt MKB-ondernemingen – ongeacht de bedrijfsactiviteit, omvang of locatie – te groeien in eigen land en ver daarbuiten. Met EasyLiner bent u namelijk beschermd tegen onbetaalde facturen in zowel binnen- als buitenland. Dankzij EasyLiner verdoet u geen tijd meer met onbetaalde vorderingen en kunt u op een veilige manier nieuwe markten verkennen. Bovendien helpt EasyLiner om uw debiteurenbeheer en de kwaliteit van uw balans te verbeteren – onze kredietwaardigheid ondersteunt tenslotte uw facturen. Dit versterkt uw financiële positie en helpt u in aanmerking te komen voor betere kredietvoorwaarden. 
 
Coface EasyLiner bevat drie essentiële elementen voor effectief beheer van leverancierskrediet.
 
  • Informatie:
    Coface analyseert iedere klant en beschermt u tegen wanbetalers.
  • Incasso van onbetaalde vorderingen:
    Het internationale netwerk van incasso-experts van Coface maakt gebruik van effectieve en doelmatige technieken om facturen snel te innen, zonder daarbij de goede relatie die u met uw klant heeft uit het oog te verliezen.
  • Schade-uitkering:
    Indien het incasso te lang duurt of zonder succes blijft, ontvangt u van Coface een schade-uitkering voor het verlies dat u lijdt door onbetaalde facturen.
 
 

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

U kunt zich binnen enkele minuten en op ieder gewenst moment aanmelden voor Coface EasyLiner. Voor het vaststellen van uw jaarpremie hebben wij slechts een minimum aan informatie nodig, namelijk: omzet, omvang van uw portefeuille en de sector waarin u zaken doet. U ontvangt daarna direct uw online-offerte.
 
Vraag via onderstaande link direct kosteloos een offerte aan.
Direct een offerte aanvragen 
Naar boven
  • Nederlands