kredietverzekering-coface

Coface Global Solutions | voor Multinationals

Speciaal ontworpen naar behoefte van internationaal opererende ondernemingen

Coface is een wereldleider op het gebied van kredietverzekering en het bewaken van commerciële risico’s. Coface Global Solutions vormt een unieke afdeling binnen Coface die voor multinationale ondernemingen in 100 landen op maat gemaakte kredietoplossingen ontwikkelt voor kredietbeheer en het verzekeren van debiteurenvorderingen. 
 
Al ruim 70 jaar zorgen wij ervoor dat bedrijven veilig zaken kunnen doen over de hele wereld. Zodoende draagt onze expertise tot duurzame vermogenscreatie wereldwijd. Elke dag verzekeren de 4.100 medewerkers binnen de Coface Groep de omzet die door meer dan 50.000 cliënten in 200 landen wordt gegenereerd.
 
Met Coface Global Solutions optimaliseert u uw creditmanagement ook voor uw filialen en dochterondernemingen; u verzekert en ontwikkelt uw internationale business en verbetert uw gezamenlijke operationele activiteiten.
 
Worldwide compliance
Coface-experts weten wat wel of niet mag, overal ter wereld. Dit kan alleen omdat alle collega’s en onze partners hun kennis delen over de kredietrisico’s en de lokale wet- en regelgeving. Zo zorgen onze adviseurs dat uw transacties voldoen aan de wet en dat u geen onnodige risico’s loopt.
 
CGS Dashboard
Als klant van Coface Global Solutions kunt u uw kredietverzekeringscontract van alle entiteiten, overal ter wereld, direct en online beheren.
 
Coface Global Solutions: Wereldwijde experts in commerciële risico’s.
Onze landenanalyses vindt u hier>> 

Snel en eenvoudig meer informatie over Coface Global Solutions?

Neem dan contact op met het Coface Global Solutions team of download de brochure via: 

 

076-573 71 71 of info-netherlands@coface.com

Naar boven
  • Nederlands